Gul-42 Mybaby88 sezeryan dedi normalı bekle dersen beklerım ama yıne dıkış cok olur cocugun vucudu takılı kalır dedı
Mybaby88 Gul-42 tarih vermedi bana ama normal doğum tarihin sen 10 gün önce sezeryan yapacağını söyledi yani 21 ekim gibi ama kesin değil tabi
a_burcu_bur @mommasBoys bugün 37+2de 3.188 Gr. Haftaya perşembeye de gün aldık. Değiştirebilirsem çarşambaya 🙏🏻☺️
Gul-42 a_burcu_bur banada carsamba yada persembe dedı carsamba olsun dedım korkunun ecele faydası yok korkularım sonda daha sonra anestzı gecınce agrılarım ayaga nasıl kalkcam belden ıgne acıtırmı 😔
a_burcu_bur Gul-42 ben genel anestezi istedim. Migrenin var mı dedi evet dedim. O zaman spinal baş ağrısı yapar genel yapalım dedi. Hiçbişey hissetmek istemiyorum zaten 😊🙏🏻
Ozge2805 Gul-42 benimkide iri bebek ama sezeryan vs demedi düşün 34 haftada 3 kiloydu şuan üzerinden 2 hafta geçti kaç kilo oldu Allah bilir 😊 üzülme belkide normal doğumla gelir
Gul-42 a_burcu_bur genelden sonra uyanmak zor oluo demiş bır kısım bır kısım spınaldr oluo demiş hc bsy anlamadım valla bende bnd hc bsy gormek hıssetmek ıstemıorum