Öncelikle bu platformdan çok şey öğrendim 3. Hamileliğim olmasına rağmen ve en çok doğum hikayelerini okumayı sevdim şimdi kendi hikayemi anlatma zamanı geldi hamileliğim ağır geçti sağlık sıkıntısı olarak değil ama hareketlerim çok kısıtlandı ve 34. Haftada oglumdan covit bulaştı o kadar kendimi korumuştum aşı olmamıştım okuldan bulaştı ve ağır geçirdim nefes sıkıntısı çektim ölücem zannettim ama atlattım çok şükür karantinanin son günü gecesi çok hafif suyum geldi yattım sabah kalktıgımda kanamam vardı ambulansı aradım karantina da olduğum için ama sancim yoktu neyse gittik doktor 2cm acilman var dedi ve küçük olduğu için araştırma hastanesine sevk etmek istedi kabul etmedim imza verdim ve çıktım Evde sürekli yattim cuma günüydü oglen sanci girmeye basladi ama cok hafif evde çektim saat 12 yi gecince karantinam bitmisti ve hastaneye tekrar gittik saat basi sanci geliyordu hemsire muayene etti ve daha cok var istersen burda kal istersen eve git ama sen covit gecirmissin nefes almakta gucluk cekiyorsun zor olur dogumun dedi ben yine imza verdim ciktim ama ne ağlıyorum cumartesi günü de yattım ve sancıyla geçirdim ama kanamam yoktu gece saat 12 olduğunda benim sancılarım baya vurmaya başladı 25 dk bir geliyordu ve banyo yapıp çıkmam hastaneye varmam 3bucugu buldu hemşire baktı ve doğum başlamış dedi kaç santim açıklık olduğunu söylemedi nst ye aldılar beni bebeğin kalp atışları iyi dedi lavman yaptılar ve ben saat 7 ye kadar odada tek başına sanci çektim gelip kontrol edip gidiyorlardı hiç bir şey söylemediler en son bağırdım bebeğin kafası geliyor diye hemen yürüyerek dogumhaneye götürdüler ve ve 5 dakika geçmeden doğdu oğlum 2.400gr hala agrım var ,sonu var dedi ikin dedi ikindim ve o da cıktı rahatladım biraz bekletip dikiş attılar 2 dışarı da bir içerde dikisim varmis tekerlekli sandalyeyle bebeğim kucağımda odayı çıktım işte o mutluluk paha biçilemez pozitif mi negatif mi kendiniz karar verin 3eylül sabahı doğdu benim için güneş her birinin sevgisi ayrı oluyor Rabbim kimseyi bu yollarda oyalandirmasin bütün hamilelere kolay doğumlar nasip etsin çünkü her biri mucize