Mervin Momtobe yürüyüş, sıcak duş, ilişkiye girmek,temizlik, eğilip kalkmalar, hurma yemeler ... faydasız hepsi 😃
Mervin Momtobe benim yatışım 21 aralık.. yumuşama var ama açılma yok.. bugün ilk defa biraz belim ağrıdı ama şiddetli değil.. normal mi yoksa doğum ağrısı mı ayırdedemiyorm 🤔
GokceKaratasAcar littlepinkcarousel belim ağrıdan kopuyor resmen birde alt tarafta batma hissi var hayatım zorlaştı resmen yürümek ölüm gibi geliyor rabbim hepimizi kurtarsinn bebeklerimize kavusmayi nasip etsiin. Carsamba gunu gidecez bakalim muayene edecek ama umarim bi an once olur dogumum
littlepinkcarousel GokceKaratasAcar inşallah Allah yardımcınız olsun biz de Gökçe koymak istiyoruz ismini doğarsabyavrumuz☺
Merve240317 Ya kızlar benimde 38+3 normalde 29 aralık 11 gün var gözüküyor ama cumartesi kontrole gittim yumuşama varmış bugün yarın gelebilir dedi karnım sertleşiyor ama sancım yoktu bu sabah adet olacakmış gibi bel ağrısıyla uyandım devamı gelir inş ama dayanılmayacak bir ağrı gibide değil nasıl anlıcaz ki 😔
Brnumut Slm kızlar. Gece 3 ten beri ayaktayım bel ağrısından. 39+3 olduk. Saat 10 da randevum var. İnşaallah doğumun habercisidir.
Brnumut littlepinkcarousel yok canım. Bel ağrısı belirti bile değil sanırım. Nst de yine sancım çıkmadı. Cuma gününe kadar kendi sancım gelmezse suni sancıyla doğumu baslatıcaz. Artık hayırlısı