Zehratay Merhabalar Kocaeli gölcük yeni taşındım ve yeni hamile olduğumu öğrendim gölcük başiskele yada izmitte önerebileceğiniz kadın doğum doktorları var mı ? Özel yada devlet olabailir
DemetF Zehratay ben golcuk medar Ahmet coskana gidiyorum beni basiskelede prof eray caliskana yonlendirmisti uzman perinatolog teyzemin gorumceleri kocaeli hastanesine gidiyor cocuk doltorlari ve kadin dogumculari iyiymis orayi arastirin isterseniz ben hastaneyi de cok begenmistim biraz pahali bi yer sanirim
sumeyraballl Zehratay Ahmet coşkanı şiddetle tavsiye ederim çk güzel ilgileniyor bende doktor değişimi yapıp gittim öneri üzerine annemle birlkte benm annem kolay kolay doktor beğenmez annem bile doktorun ilgisini falan çok beğendi
Zehratay DemetF siz memnun musunuz medarda ki doktorunuzdan memnun musunuz aslında eşim oraya gidelim diyor evimize çok yakın
sadecenurrr Golcuk medar emel bılıcıye gıdıyorum ama ahmet coskan yorumları cok ıyı onada gıtmeyı ıstıyorum aslında 😊
DemetF Zehratay ben doktorumdan memnunum istanbulda oturuyorum normalde istanbuldan gidip geliyorum golcuge ailem teyzelerim orda teyzemin doktoru ahmet bey dogumu da orda yapicam
Zehratay Uscan çok teşekkür ediyorum sanırım bende ona gideceğim 🥰 doğum ve muayene ücretini biliyor musunu
Uscan Zehratay tam muayne ne kdar bilmiyorum bn indirimli gidiyorum ama sanırım 180 tl dogum ücretide 3600 gibi bişeydi en son zam geldimi bilmiyorum sormadım yeni fiyatları
Mervemrym İlk gebeliğimde de medar’a Ahmet coşkan’a gittim çok memnun kaldım 2.yede ona gidiyorum . Kendisi en ince ayrıntısına kadar anlatır , konuşur . Çok memnunum kendisinden tavsiye ederim. Bayan olarakta Emel bilici’yi duyuyorum genelde