Merveh Minekorkmaz bende oraya gidiyorum🥰 doğum için fiyat aldınız mı hiç ben daha sormadım ama merak ediyorum
Minekorkmaz Merveh henüz almadım ama özel sağlık sigortam anlaşmasına göre 100de 100 geçiyormuş. Bi arkadasım dogum yaptıgında sadece 100 tl ödemiş. Oda teminatı o kadar yetersiz kalmış sanırım ondan. Bakalım ben ne kadar öderim bilemiyorm
373437 baysmeri benim tanıdıklarımın hepsi Cerrahpaşa da yaptı doğumu .benim tedavim orda oldu ,eşimde rahatsız kaç senedir orda devam ediyor çok şükür memnunuz ama tabi kişiden kişiye değişiyor ☺️☺️
baysmeri 373437 Allah şifa versin eşinize de dogru tabi kişi memnun kalır kalmaz ama bence de güzel ilgililer ben muayneye gittigimde memnun kaldım gerçekten inşallah dogumumuzda rahatlıkla güzel geçer
Yenianneadayi2208 Nursenaglbtn Ali Ekiz , Ataköy Towers ta kendi kliniği var 700 TL…Şiddetle tavsiye ederim. Hem doçent hemde perinatolog kendisi
Defnemmmmmm Luna1 İsmet hocayı bilmiyorum valla Meltem hanımla Mehmet beyi tanıyorum sadece diğer kızımıda orda doğurdum
Luna1 Defnemmmmmm geçen ay bende Mehmet beye gittim renkli ultrason İçin çok iyi bir doktordu Meltem hanım İçin de iyi diyolar duymuştum onu da :) doğum ücreti ne kadar dediler bizim ikiz olduğu İçin yüksek çıkıyor biraz
Defnemmmmmm Luna1 doğum ücretini konuşmadık canım daha sana nekadar fiyat verdiler birde ikiz olunca neden fiyat değişiyor
gencanneyim busrasafak Evet Google’a yazınca zaten şöyle çıkıyor; Dr. Mahmut Güngör Perinatoloji ve Yüksek Riskli Gebelik Uzmanı😊