Irm_brk12 ElifB08 aynen kasılma deniyormuş gece rahatsiz ediyor ben gece uyanıyorum kasiliyor 35 haftaligim lavaboya gidince düzeliyor şuan kasiliyorum mesela
Yenianneadayi2208 ElifB08 Online gebelik eğitimde de yalancı kasılmaları anlatmışlardı bize.Rahim içerde kasılarak büzülüyor ve bebeği kanala doğru sıkıştırıyormuş. Endişe edilecek bir durum değil yani.😊 Güzel bir gebelik süreci diliyorum size 🥰
ElifB08 Yenianneadayi2208 ağlamamalıyım ne kadar mükemmel bi düzen 🥲🥲 Hepimize inşallah tek derdimi bu olsun artık napalım 🥲 amin hepimizin 🙏🏻💕💕
ElifB08 H_myra1 evet çok sert olduğu da oluyor ama bazen böyle değişik bi his sanki midemi bulandırıyor 😅
_yagmurcuum_ Bende de oluyor canım yumru gibi bir topçuk hissediyorum poposu orası doktorda sıra beklerkende yaptı girer girmez burda neresi var dedim poposu dedi doktor ordan itiyor kendini sürekli 😂
ElifB08 _yagmurcuum_ yaa o his çok farklı hele ayaklarına dokunmak 🥲 uffff 🥲 ama bu sertleşme daha farklı bir şey komple karnı kasıyor
Babybella ElifB08 Onlar kasılma canım. Hatta normalde karnını elleyince yumuşak olur biraz. Kasilma olunca taş gibi oluyor tüm karın… Duzensizse sıkıntı yok