ElifB08 Merhaba anneler, karnımın ön kısmı bazen taş kesiliyor böyle bir kaç dakikalık bi olay. Burada bebek kendini mi yaslıyor yoksa karın mı durduk yere sertleşiyor çok merak ediyorum. Sizede oluyor mu? 🥲 30 haftalığım bu arada
Aycaaa571 ElifB08 oluyor saolsun sürekli sağa toplanıyor orda kalıyor bir süre sonra sola toplanıyor bir yere sığamıyor😄
H_myra1 ElifB08 bende 30+2 haftalıgım 1 aydır oluyor bende bebek bir yerde toplanıp sertleşiyor günde 5 kere olması normal demişti doktorum 10 ve 10 dan fazzla olursa gel dedi 27.haftamda gittigim de söylemiştim
Hilal-95 Aycaaa571 dimi benm doktorumda sorun görmedi normal dedi popoyu dikiyo🤣 kafası aşada bikere eşim poposuna bak dedim dokundu birden yana doğru kaydı oğlan ay nasıl korkdu adam şok geçirdi🤭🤭
Sena1208 Bana da çok sık oluyor doktorum yalancı kasılmalar onlar uzun sürmediği sürece sıkıntı yok demişti. Rahim kendini doğuma hazırlıyormuş
ElifB08 Sena1208 onu duydum evet doğuma hazırlıyormuş ama bebek mi yapıyor bunu yoksa karın kendi kendine mi sertleşiyor 🤷🏻♀️
Hilal-95 ElifB08 bnmkinınde baş aşağı poposunu öle bi itiyoki sağ tarafa ben diyorum zaten yandan cıkıcak benm oğlan diye ayaklarıylada sola tarafa vuruyor mınıcık gelıyo elıme bazen🤗 33 haftadayım
ElifB08 Hilal-95 ay benimde elime geliyor bazen kafası sanırım bazen ayağı böyle içim bi hoş oluyor 🥺🥺♥️
Ouzc Hilal-95 benim de tam tersi sola dayayıp sağdan vuruyor. Eşime aynısıni diyorum burayı delip çıkacak bu kız diye. 😍
H_myra1 ElifB08 benim 3.gebeligim bende ilk duydum normalde son haftalarda bebegin hareketlerini say diyordu doktorum günde 10 kere hareket etmesi lazım demişti onu biliyordum da ama bu kasılma sıklığını takip etmemiz gerektigini bende yeni ögrendim son hafta larda daha sık oluyor zaten doguma hazırlanıyormuş bebek
secoz ElifB08 döndüyse totosunu sayıyor olabilir😂 benim ki hep başı aşağıdaydı doktor totosudur dedi 🥴
Hilal-95 ElifB08 benmde ellime geliyor ayağı olduğunu düşünüyorum minik cnkü diğeri tarafımda poposu doktor pozisyonunu sölemişti ayakları ellerme değince inanılmaz mutlu oluyorum🙏🏻☺️ Acıyor ama öle vurunca güzel yavrum ya sağlıkla kavuşalım🙏🏻🤲🏻
humasultan3443 ElifB08 benim de oluyordu canım hatta acıtıyordu orda durdukça doktor geçen kontrolde poposu burda diyince fark ettim sordum hatta kendini dayıyorsa sertleşir acıtır dedi 😊