nigargrtl Merhaba hanımlar, benim gibi kabızlıkla başı dertte olan var mı? ne gibi yöntemlerle kurtuldunuz? 🙏🏻
1kbrylmz nigargrtl kuru erik yiyorum her öğlen 5 tane ben de biraz olsun rahatlattı. Ya da eczaneden dubhalac şurup alabilirsiniz o da baya etkili. Bir de doktorunuza sorarak forbiome probiyotik kullanabilirsiniz kendim de aylarca çektiğim için bunlar baya fayda sağladı bana
Merveeeeekurt nigargrtl tam çavdar veya tam tahıl ekmeği tüketmenizi tavsiye edebilirim.Ben diyetteyim mecburen yiyorum ama tuvalet sorunum olmuyor çok şükür
Esenburhan123 nigargrtl ay Allah yardımcımız olsun cok cok cok kötü ya kimse yaşamasın ben probiyotik kullanarak çözüm buldum hiç meyve filan işe yaramadı
Nilerkanc Benimde kabızlık değilde hazımsızlık var karnım şişiyor nefes alamıyorum 😢 bol su ile lifli gıdalar tüketmenizi tavsiye ederim kabız olduğum da ben öyle yapıyorum
Tulaytemurxx nigargrtl Ah o dert bendede var kayisi su bu fayda etmiyor bana bu sabahta 2 kasik zeytinyagi ictim degisen bisey yok Ama gecen sabah ac karnina bi salatalik yedim 1 lt su ictim o cikardi sanirim
slnacar nigargrtl ayyy mahvetti beni ne kayısı ne şurup başlayınca günlerce ağlatıyor beni çok suda içemiyorum , incir yiyorum çok belki o iyi geliyordur çözemedim ama en son lavman yapmak zorunda kaldım . Keşke etkili bir çözüm olsa