Minimalistmom canim.benimde ilk dogumum olacak sezeryqn gözüküyor dönmedi bu ayın 15 18 i gibi yatacağım ama dün akşam benimde kokum gitti genzim.tikalinyani garip bir şekilde ayrımını da yapamıyoruz griple napacağımı sasirdim.suan seninle aynıyım emin ol , bu arada ikinci pozitiftim.olacak eger öyleyse , sen kendini hiç bırakma hemen toparla haftan dolmuş esınede güven o herseyi halleder kuzum herseyini göster girmeden eşine Allahin izniyle saglicakla alacaksın yavrunu kucağına burada birsuru anne okuyoruz ama bizim.canimizi sıkan son haftamız ve dogum zamani olması ister istemez tedirgin etse de sonrası rahat olacağız inşallah, yemene icmene eminim.dikkqt edersin bol bol sıvı al kuzum hoşaf iç kuruyemiş ye bana ılık duş cok iyi geliyordu meyve yemeye çalış portakal mandalin zamanı bak , öksürük için limonlu ballı ıhlamur ,ballı süt , arada pekmez at ağzına varsa kuşburnu hatta psikolojik olarak kafanı rahatlat kendine hasta muamelesi yapma hormonlardan kaynaklı daha fazla hissediyoruz herseyi çünkü Allah yar ve yardımcın olsun canim dualarim seninle bebeğinize kavuştuğunu o anı düşün güzel anne 🌸🥰