Meltemmmm
Yok canım bence gayet normal benimde tam 11 hafta oldu 6 gün var aramızda bende 55 le hamile kaldım ilk ay 57 kilo oldum doktor ilk 3 ay kilo almamaya çalış dedi bugün doktora gittim 1 kilo vermişim.benimde biraz göbeğim çıktı bence gayet normal. Tabi kişiden kişiyede değişiyor herkezin farklı yapısı var sonuçta 😌
Sirvanaydiner
[bilinmeyen] öncelikle hayırlı olsun canım. Sana bravo valla ben 13-14. Haftamaa kadar 3 kilo falan vermiştim😂😂 doktorumda ilk 3 ay kilo alımını onaylamıyoruz demişti amaaaa beni rahatlatmak içinmidir bilmiyorum😂 şimdi 18.haftadayım göbeğim falan çıktı bakalım kaç olmuşum yarın öğrenicem 😂
Caglaaa
Bende 12 haftanın içindeyim 700 grm aldım ama karnım baya çıktı hiç bir pantalonum olmuyor şimdiden 😊
iremby
[bilinmeyen] kac kilo aldin ??
Sirvanaydiner
[bilinmeyen] inşallah inşallahh😂 ama sen yinedee dikkat et yediğine kızzzz kilo alırsın çok😂
Berfin002
Ben 20 haftalığım yeni belirginleşti karnım kimse farketmiyor hamişe olduğumu
begumge
[bilinmeyen] ben de minyonum direkt çıktı karnım.30.haftadayım.Arkadaşım benden 2 hafta önde ikimiz de oğlan bekliyoruz görseniz ben doğurmak üzereyim o da hafif kilolu sanırsınız boy ve iç karın çok etkiliyor görünüşü
Nostalgiaplatz
Benim de erkenden çıkmıştı karnım 10.haftada 😂
iremby
[bilinmeyen] kac ayliksin ?
iremby
[bilinmeyen] az almissin 1.5 sa