Gulcingezer Oglusununannesii65 ins ins canim sen biraz toparlan sagligin da iyi olsun ins guzel haberler aliriz🥰🙏🏻
Oglusununannesii65 Gulcingezer inşallah canımm benimm en kısa zamanda inşallah bende kendime gelmek çok istiyorum 🙏🏻🌸
Gulcingezer Oglusununannesii65 eminim cabuk toparlayacaksn ama mutlaka testlerin ciksn bir iki ay rahmin toparlansin cnku ici bi sure yara olucak iyilesmesi icin zaman ver ins guzel olucak 🥰🙏🏻
Oglusununannesii65 Gulcingezer evet canım zaten kırkım çıktığından 20 gün sonra 2 ayı tamamlamıs bile oluyorum 🥰🥰🙏🏻
Asil28 Gulcingezer 28 Nisanda kürtaj oldum, 1 Eylül’de hamile olduğumu öğrendim. Şu an 9 haftalık hamileyim çok şükür 🙏 Rabbim isteyen , bebeğini kaybeden herkese tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah 🙏
Elizelif Gulcingezer kuzum bil bakalım ben ne yaptım şuan hastanedeyim kan verdim dayanamadım yaa bi iki arkadasım aradı dün rüyalarında görmüşler beni kucagımda bebil varmış etkilendm sonuç beklıyorım şuan
Gulcingezer Elizelif bnde bir haftadir hamilelik falan goruyorm ama negatif sonuc almak istemiyorm pazartesi duruma bakaym bn bi test yapaym ona gore sekil alicm sag kasigim aciyo dunden beri kaybettigim bebegimin yeri aciyo anlamadm neden oldugunu
Hayal-123 Gulcingezer 17 agustos ta oldum canım kalp atışı duyulmadığından hiç korunmadım anan hala bisey yok😞
Gulcingezer Hayal-123 olur ins bekle bakalm demekki rahim toparlaniyo o yuzden rahim kendini hazir hissetmeden zaten olmazmis oyle okumustum
KarinaNvtsk Gulcingezer bende kürtaj olduktan sonra ilk adetimi gördüm ve adetten sonra hemen hamile kaldım.