[silindi] Mom87897 ne güzel 🙏🏻 Bende bir kere hamile kaldım kalbi durdu simdi tekrardan deniyoruz kısmet bakalım ne zaman olursa
Kubranurvarol [silindi] Hep kafaya takma falan derlerdi bende nasıl takmayacam diye düşünürdüm yani olmuyorki yoksa bende kafaya takmak istemem. Ama sonra bir evre var yeter artık nasip deyip bırakıyorsun. O hissin gelmesi lazım, o zaman kendiliğinden oluyor.
[silindi] Kubranurvarol cevredeki insanların sürekli bebek yokmu diye sormasıda iyice strese sokuyo insanı 😏
Mom87897 [silindi] benim 2. Ye de çok geç kaldınız diyip durdular. Oğlum daha 3 buçuk yaşında 🙄 insanların yatak odamıza kadar karışması çok can sıkıcı
Kubranurvarol [silindi] ay Allah’a şükür benimkiler hiç sormazdi ama söyleyince benden çok sevindiler. Allah iyi insanlara denk getirsin valla.
[silindi] Kubranurvarol aminn benimkiler bebeklere cok duskun birde eşim tek erkek olduğu için oğullarınında cocugunu görmek istiyorlar onlarıda anlıyorum ama benm elimde değil
Kubranurvarol [silindi] kuzum benimkisi tek erkek ve gerçekten tek erkek değerli olur lafı bıktırdı. Bu kadar değerli olmaları bizi yoruyor akdgkadh
alparslanannesii1661 Geldimm diyecektim dee uyumaya gidiyorum simdide 😂 bebegin yerinj ayarliyodum kiyafetlerini falan bakamadim kizlar cok buraya