Hazeleyes_ ARKADAŞLAR doğumdan sonra 40 çıakna kadar ped mi kullanacağız 😂 ben hiç düşünmedim gece geldi alkıma hastane için aldım depend ama sonrası için hiç ped almadım … eşimde bu pedi hayatta marketten almaz yani.. bugün gidip alayım diyorum
Kuzucccum Hazeleyes_ normal doğum yaptığıınızda bi kaç gün kanama oluyor sonrası gerek kalmıyor . Ben ılk günlerde hasta bezi, ped kullandım sonrası leke olursa dıye günlük ped taktım 1 hafta 10 güne kesildı tamamen .
esredn Hazeleyes_ kişiye göre değişir bu durum. Siz hazırlıklı olun. Nihayetinde ped kullandığıöız bir ürün. Doğumdan sonra kullanmasanız da sonra ihtiyacınız olur.
Gonul_enes Hazeleyes_ ben normal ped kullandim hatta son 15 gun kadar gunluk pet kullaniyorum ,kirkimin cikmasina 7 gun kaldiz kanamam da bitti sadece sari akintim geliyor ne zamandir
Cemresra Hazeleyes_ benim ilk normal dogum oldu benim kanamam 40 im cıkana kadar geldi tam bitti derken bide ustune reglı oldum cok lazm olmustu bana fazladan bulundurun derim zararı olmaz simdi ikinciye hamileyım yine stok yapacam sonucta hep lazm
Tasummuhn Ben normal doğum yaptım doğumdan itibaren ilk 20 gün fln depend kullandım sonra ped krıkım çıkana kadar kanamam vardı çünkü