emfa1803 edasahbazsahin ikisinin sıkıntısı bı araya gelmıs gibi olmuş sanırım Rabbim bir daha yaşatmasın
Sedacannn emfa1803 bnde bu şekilde oldum olabilirsiniz sıkıntı olmaz arada 10 gün olsa yeter dediler yinede 14 gün arayla oldum
Sedacannn emfa1803 yok hiç bir şey yaşamadım etrafımdaki gebe arkadaşlarımda oldu onlar da da bir şey olmadı korkmayın aşı olduktan sonra kolunuzu oynatın yukarı aşağı rahat geçer ağrı olur diye korkuyorsanız
Ygzalp_16 Covid aşısı olduktan 6 gün sonra tetanoz aşısı oldum covidde hiç kolum bile agrimadi sadece bebegimin hareketleri yavaşladı gibi oldu psikoljik de olabilir 2 güne düzeldi..tetanoz da baya kolum ağrıdı üzerine yatamadım 2 3 gün sürdü
Deletedmom_33 emfa1803 Ben cuma tetenoz olcam sağlık ocağındaki doktorum covidin 2.dozunuda yapalım dedi. Kendi doktoruma sorun olur mu dedim olmaz dedi. İkisinde yaptircam bakalım tutacak kol kalmayacak 🤣🤣
Karadenizli_ emfa1803 benimde tam 15 gün geçti üstünden öyle covid aşısı oldum 2 gün sadece morarmış bi yerin acısı gibi oldu. üstüne yatınca zorlayınca ağrı yaptı o kadar.
emfa1803 Karadenizli_ o kadar olması normal karşılıyorum anne karnındakı bebeğe sıkıntı olmasın yeter kı 🤲🏻☺️