gmzns Kızlar xıaomi viomi se vacuum 2500 tl yoksa roborock s5max 4200 olan mı kararsız kaldım özellikler aynı gibi aradada baya fiyat farkı var kullanan varsa
PinarNurTuyji gmzns fiyat farkına pek takılmayın derim ben de xiaomi robot süpürge kullanıyorm çokta memnunum. Söylediğiniz diğer marka hep bi tık daha pahalı oluyor zaten 😊
Beliz100 gmzns roborock kullanıyorum çook memnunum eviniz büyükse roborock kesinlikle ama değilse diğerinden de memnun olanlar var o alınabilir
kedilianneee gmzns evin küçükse xiaomi tercih edebilirsin canım. Ben de xiaomi vacuum mop pro kullanıyorum ve memnunum
Chucky9 gmzns bu roborock s5 max geçenlerde 3700- 3800 civarıydı . Demek indirime giriyo takip edin olmazsa. Bu fiyata almayın bence
Beliz100 gmzns büyğk değilse roborocka o kadar vermeyebilirsiniz bence. Tabi bütçenizke de alakalı ben ve çevremde alam herkes roborocktan memnun ama diğerinde de memnuniyet yüksek diye biliyorum
PinarNurTuyji gmzns rica ederim benim evimde baya büyük 3+1 rahatlıkla tek seferde bitiriyor akü kapasitesi olarak yazar özelliklerde onun yüksek olması şarjını etkiliyor 5200mah benimki o şekilde bakabilirsiniz 😊
Mommy90 Kesinlikle roborock s5. indirimde 3800 civarıydı. Ben daha önce aldım 4100′e haritalaması sorunsuz kolay kolay kafası karışmıyor. Silme özelliği de fena değil. Çekim gücü çok iyi şarjı 3+1 evde çok rahat yetiyor.
busrakoylu gmzns canım harita özellikli olması en en en önemli detayı. Onun dışında birde süpürür silerse tadından yenmez😁 ben xiomi vacuum mop pro 2900 tl ye vatan dan aldım çokkkk memnunumm🙏🏻