Ellaa Kizlar 34 haftaligim Bir iki gundur karnimdan uzanir pozisyondayken genelde cit diye bir ses geliyor Bir kac defa oldu Basina gelen var mi hic cok merak ettim
Ellaa ElifKarata biraz once uc kere oldu Dunde bi kac kez oldu Nedir acaba cok merak ettim Bildigin cit cit diye ses cikiyor
Dilekerkan0705 Kızlar 34 haftayim bende de oluyordu ve şimdi açıklıyorum o çıt sesi çatlamış😭sabah kalktım hafif bir acı derimde bi baktım iki çizgi
Ellaa Ipek3427 valla hickirik genelde duzenli olmazmi ki Cunku kizimin suan basi assagida ve hickirdiginda duzenli ritmek ve minik hareketler oluyor basinin oldugu yerde Bu daha cok bebek hareket ederken bes on dakika arayla cit cit diye ses cikiyor
Pelvan Bende de 28 haftadayken basladi kime soylesem inanmiodu herkes hic oyle bir sey duymadik diyordu 😊 bu gun bi cıtladi esim bile duydu diyorki yine bir yerin catladi onun sesi 😂😂😂 dedim bebekten yok diyor bu ses ondan gelemez 😂
Pinkmom Bebeğin eklemlerimden gelen ses o.Bende 20. Haftalardan beri var 36. Haftamdayım hiç çatlamadım onunla hiç alakası yok:)