Nrkzy Kesinlikle sancı daha zor doğum anı zaten bir heyecan telaş derken anlamıyorsunuz bir anda olup bitiyor
Beyza58 duygu_ozgenc Evet yaa ne kadar mucizevi bişey 🥰.İnşallah yapabilirim bende araştırıyorum hep teknikleri ama uygulamak önemli
Lolipoppp Beyza58 yok sancı kesi dikiş en kolayı ikinma zor ama herseye rağmen iyi ki normal doğum bu kadar korkmama rağmen iyi ki diyorum ben yaptıysam herkes yapar
Beyza58 Lolipoppp Bende herkes yapıyo sende yaparsın diye kendime telkin veriyorum hep ama bakalım 😅😅
Lolipoppp Beyza58 aynen öyle canım ben en son kesin doğuramam diyordum ama devlet oldugu için zorla normal dogurtuyorlar 😃bi ara lütfen artık kesin biçin bitirin şunu dediğimi hatırlıyorum ama çatala çıkınca bu kadar mıydı demiştim kendimce o yuzden içinizi ferah tutun meleğimiz yanımıza gelince dünya duruyor çünkü
Beyza58 Lolipoppp Yaa evet yaa 🥰 Sağlıkla vaktinde gelsin minnoşlar.benim erken doğum riskim var korkuyorum erken doğarda küvezde kalır diye😐
Lolipoppp Beyza58 korkmayın yeter ki iyi olsun eğer iyi olacaksa küvozde kalsn amaiyi olsun benim de sütüm yetersiz mamaya başladık çok ağladım saçma bi şekilde 3 gün boyunca hastaneye gidip geldik çişini kakasını yapmadı bebeğim ama şuan hersey yolunda çok şükür
Damlamuratalparslan Beyza58 suni sancı zor . Doğum anı en kolayiydi .kendi sancim + suni sancı çok daha zor geldi iki sancı bı arada .ama doğum anı sanki balık gibiydi iki üç kere ikindim bitti ❤️ kolay doğumlar olsun inşallah
Lolipoppp Beyza58 yetersiz beslenme dedi mama destekli emziriyorum bebeğimi bide bugün kasığında fıtık olduğunu öğrendik ameliyat olacağız dualarınızı bekliyoruz
Beno Benimde ilk gebeliğim hep aklımda ya bu bebek burdan nasıl çıkacak yani içerde kalmaz bı sekidle çıkar ama nasıl olcak bilmiyorum 😁 korkuyorum galiba biraz
Beyza58 Beno Ay bende normal doğum istiyorum ama erken doğum riskim var doğumhaneye girdim bi kaç kez bağırmalar falan duydum çok korktum😐
Miros Beyza58 Kisiden kisiye değişiyor bu bence ben zor acildigim icin sanci cok zordu ama doğum ani oyle guzel gecti ki ne aci hissettim nede baska birsey hatta sohbet muhabbet ettik dikis atilirken vs 😂 ikinciye hamileyim suan insallah aynisi olur😂
Lolipoppp Kızlar ne sancı zor ne de doğum anı bunu 15 günlük bi anne olarak söylüyorum zor o ikinma hani ıkın diyorlar ya kolay geliyor kulağa ama 3n zoru o geldi bana b3nde kesi ve dikisten korkuyordum ama onlar hiç bisey hissetmiyorsun bile
Lolipoppp Beyza58 eğer bebek yukarıda ise onun asagi inmesi için biraz uzun ıkınıyorsunuz sadece o zor onun dışında hepsi korkulacak derece de değil
Beno Beyza58 ama insana böyle bı cesaret geliyoruz bence ya ahahaha ben eskiden hastalanınca bı yerim agriyinca hep ağlardım serum falan takicaklar diye eşim kızardı bebekmisin sen diye şimdi Cat cut takiyolar kan aliyolar hiç sesim cikmiyo 😂