Gull_94 Beyza58 yukarı tukursem bıyık asagı tukursem sakal durumu gıbı😂sancı cekerken sancı zor gelıyo dogururken dogum anı bılemedım herkese gore degısır tabı ama kıyas yapamadım ben suan ama sankı dogum anı bıraz daha zor baska etkenlere de baglı olarak
ebru23 Beyza58 dogum ani zaten kisa suruyo sanci heralde o surecin uzun oldugu zamanlar zor olur benimki 5 saat surdu kisa oldu ama bazilari sancilarini daha cok cekiyo
Esraali Beyza58 sancı doğurmak bişi değil son an zor sancının da canım adı üzerinde doğum illa ki oluyor acı
Nisa1Aras2Seyhan Beyza58 ben sancidan kediyi dikişi çıkışı suyu plesantayi hep kolay gördüm valla bı yandan seviniyorum öyle olmasına çünkü sancıyla ve ılınmaya odaklaninca doğum daha kisaa sürede bitiyor bazıları kesi dikiş çıkış stresine giriyor acırmi falan filan daha uzun sürüyor ilk doğumda başıma geldi çünkü
Nbyyyy Bence doğum anı ☺️ sancımin doğum sancısı olduğunu anladıktan üç saat sonra doğurdum o kadar hafif bir agriydi doğum sancısı değil yalancı sancidir diye hastaneye bile gitmedim😂 akşam doktoru acil aradılar doğurmak üzere diye zor yetişti doktor😂
Nisa1Aras2Seyhan Beyza58 doğum anı 5 dakika ya ikinmana bağlı güzel güçlü ikinirsan bebek çabuk inerr sancıyi ,12 saat cektim
Semy Nisa1Aras2Seyhan vajinada ağrı acı hissediliyor mu peki? Yada kesi atıldıysa onu hissettiniz mi?
Nisa1Aras2Seyhan Beyza58 valla ben hissetmedim yani çok şükür ikisinde de nasip simdikine artık zaten uyuşuk ya kesi dikiş hiç hissedilmez bence
_edaa Bence sancı 12 saat çekmiştim 🤦🏻♀️ Doğum anı kısa sürmüştü benim o kadar sancıya doğum anını hatırlamıyorum😂
Nisa1Aras2Seyhan Beyza58 hiç bilmiyorum valla ikinirken çatala çıktığın zaman vuruyorlar heralde eğer darda kesi atiyolar benim ikide kesi yoktu 1 santim yırtıldı sadece
Selcann Beyza58 doğum anı zor değil bence çünkü bebek cikar çıkmaz öyle bir rahatlama geliyor ki sanki ic organlar falan hersey nefes almış gibi ve anında hersey bitiyor. Sancı kısmı biraz daha zor o süreyi beklemek doğum ani gelsin diye beklemek ☺