Ebbruc Merhaba 6 haftalıkken bebeğimin kalp atışını duyduk bugün normalde 8+5 olması gerekiyordu ama dün biraz kahverengi akıntı geldi ilk defa hemen hastaneye gittim bikaç hastane dolaştım hatta kalp atışını duyamadıklarını söylediler. Ama son bakan doktor kese görünüyo dedi acilde de bebeği gördüklerini sadece kalp atışını duymadıklarını söylediler. Doktor bana 1-2 hafta daha takipte kalmamı ondan sonra müdahele ettirmemi söyledi. Başına böyle bişey gelen var mı sonradan kalp atışı duyulabilir mi lütfen bi kayıp daha kaldıracak bünyede değilim ama bilmek istiyorum ne olacağını
Nymphadoraa Ebbruc merhaba. Özele gittiniz mi ? Daha iyi bir ultrason cihazı olan yerler de olabilir.
Tubatastan24 Ebbruc başıma gelmedi fakat etrafımdaki Bi arkadaşlarımda önce kalp atışı duymayıp sonradan duyanları gördüm ve duydum düşük oldugunu sanmıyorum öyle bir durum olsa sizi dk eve gönderme şansı yok direk müdahale etmesi yada yaptırması gerekiyo sıkma canını eminim bunu yaşayan tek anne sen degilsindir
Ebbruc Lütfen bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? Başına böyle bişey gelen oldu mu ya da nasıl bi yol izlediniz
Ccgdm Ebbruc Merhaba kalp atışı duyulup sonra durduysa üzgünüm ki yüksek ihtimal düşük yapabilirsiniz 🙏🙁
Busecan35 Ebbruc aynı zamanlarda aynı şeyi yaşadım..6 haftalıkken kalp atışı duyulmadı sonra leke geldi gittim düşük yapmayı önleyici bir ilaç yazması gerekiyormuş unutmuşum dedi hemen doktor değiştirdim bir hap vermişti sonrasında bir sorun olmadı.panik yapma aklına kötüyü getirme alternatif bir doktora git istersen
Ebbruc Ccgdm 😭 doktor biraz daha beklememi istedi, şehir dışındayım bende kendi doktoruma da görünmek istiyorum belki cihazlar eskidir diye bi umut ama kabullenmeye de çalışıyorum ilk gebeliğim çok üzülüyorum ☹️
Mermaiddd Ebbruc yıllar önce bir arkadasima kalp atışı durmuş alalım hemen demişler arkadaş aldirmamis gündüz kendi doktoruna gitmiş iyiki aldirmamissin çocuk sağlam demişler.simdi çocuk 13 yaşlarında.Darisi başına inşallah bebeğin seni bırakmaz ve güzel haberlerini alırız.
durukusunannesii Ebbruc canım o zaman bilmiyorum devlete mi gittin ama devlete gittiysen özele bi git hatta perinatolog olsa dahay iyi olur onların cihazları genelde yeni oluyor
tomrisveannesi Ebbruc bende bu şekilde düşük yaptım ilk gebeliğimde 😞 üzülme… kalp atışı duyulmadıysa düşük yapıyorsundur kahverengi lekede gelmiş zaten. İyi haber vermek isterdim ama çok geç kalırsan da zehirlenirsin dikkatli ol
Ccgdm Ebbruc benimde ilk gebeliğim maalesef düşük ile sonlanmisti bu ikinci gebeliğim 15 haftalıgim herşey nasip kısmet üzülmeyin diyemem ama tekrar nasip olur merak etmeyin 🙏
Ebbruc Mermaiddd inşallah , kendimi hemen kötü düşünmeye itmek istemiyorum dua ediyorum sürekli 🙏🏻 Arkadaşımın 4.5 ay boyunca sürekli kanaması oldu çok kötü bi hamilelik geçirdi şükür şimdi oğlu 10 aylık. Hala bi umut var içimde . Teşekkür ederim
esinnnnn1 Seni üzmek istemem ama malesef canım düzelmez zaten bir kaç cihaz görmüş . 😴😴 Hayırlısı böyleymiş diyip teslim olmak lazım onlar sana öbür tarafta şefaatçi olacaklar , üzülme canını sıkma . Ben dört kez aynı şeyi yaşadım
Ebbruc esinnnnn1 şehir dışındayım kürtaj yaptıracaksam bile kendi doktoruma gitmek istiyorum kendimi daha iyi hissedebilmek için 🥺
Ebbruc Nymphadoraa akşam gittim hastaneye özellerin hiç birinde doktor yoktu mecburen devlete gittim ama net bişey de söylemediler
Nymphadoraa Ebbruc önceden hiç kalp atışı duyulmasa belki sonradan duyulur derdim ama. Sizin duyulmuş. Umarım cihazdan kaynaklıdır ama her şeye hazırlıklı olun. Demesi kolay gibi ama Benim de kaybım var sizi anlayabiliyorum . Umarım cihazdan dolayı duyulmamıştır 😢
Kubraozd Ebbruc canım devlete gittiysen devletin ultrason cihazlarına pek güvenme bir arkadaşım cinsiyetini bile öğrendiği bebek için devlete gitmişti düşün yani kaç aylık 3 4 aylık çocuk devlette çocuk görünmüyor demişlerdi hemen özele git bekleme
tugbakaragul Ebbruc canım devlete gittiysen seni iyi veya kötü yönlendirmek istemem ama devlet hastanesinin cihazlarından cidden ses çıkmıyor. Ben birkaç ay gittim hiç kalp atışını dinlemedim. Hep doktor var evet dedi geçti. Sen kendi doktoruna git mutlaka.
Ebbruc Tubatastan24 bende bu ihtimale tutunuyorum biraz, çünkü son gittiğim doktor bekleyin 1-2 hafta daha dedi. Yine de kendimi hazırlamaya çalışıyorum herşeye
esinnnnn1 Ebbruc tabiki kendi dontorunla görüşüp daha so da işlem gerekiyorsa öyle olur. Birde başka düşüğün oldumu
Ebbruc burakveannesi ilaçla düşürmeyi önerdiler mi peki doğrudan kürtaj mı dediler . Çünkü gittiğim doktor kürtajda bazen yapışıklık olabiliyo rahimde dedi
Cansuu24 Ebbruc Malesef bende yaşadım kalp atışını duyduktan iki hafta sonra kalp atışının durduğunu söylediler yine de emin olmak istedik farklı iki cihaz daha görmesine rağmen duyulmadı ve sonuç olarak kürtaj olmak zorunda kaldım. Ama size iki hafta takip demeleri bı umut vermiş oluyorlar inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏
Ebbruc Cansuu24 inşallah inşallah, ben yine kendimi her duruma hazırlamaya çalışıyorum ama umudumu da kaybetmiş değilim . Peki hamile kalmayı denediniz mi sonrasında ya da ne zaman denediniz
Cansuu24 Ebbruc hakkımızda hayırlısı ne ise Allah onu nasip etsin. İlk insan çok farklı bı psikolojiye giriyor ama Allah sabrını da veriyor ama inşallah sizden güzel haberler alırız doktor bana 1 regl sonrası hamilelik düşünebilirsiniz demişti
Ebbruc Gulra dün çok az kahverengi akıntı geldi sadece , sonrasında da biraz geldi o kadar. Hayır hiç bişey söylemediler sanırım nedenini kürtaj yapıldığı zaman söylüyolar