RumeysaNur34 tugbaa_g kızlar biraz daha tombik oluyor derler ama öyle hissettim canım Allah bağışlasın benimde kız 😍😍😊
Tugbamete RumeysaNur34 bizim biraz geriden gidiyor bebeği besleyen 2 damarımda da çentik olduğu için o yüzden 21 haftalıkken 327 gr dık doktor bu durumdaki biri için iyi demişti ama normal gebeliklerde daha yüksektir eminin
cahillesohbetikestim RumeysaNur34 bu hafta kontrolümüz var 20. Hafta detaylı ultrasonda 372 grmdı tosunum bakalım bir hafta da ne kadar almışız 🤣🧿💙
RumeysaNur34 cahillesohbetikestim hadi bakalım sağlıklı olsunlarda bende bugün kontrolden çıktım kilo takıntım yok sadece genel olarak haftalarda kaç gr merak ettim bebişleri hepsi sağlıkla doğsun inşallah 😍😍🤲💙💞
cahillesohbetikestim RumeysaNur34 Amin inşallah bende öyle takıntılı değilimdir hiç sağlıklı olduktan sonra her şey iyi olur zaten sadece benim oğlan biraz göbekli gözüküyor onun merakı var 🤣🧿💙
RumeysaNur34 Tugbamete Amin canım inşallah bu arada şimdi farkettim instagramda arkadaşımışız biz isim nerden tanıdık geliyor diyordum 😅😅😅