teachervera Ysmn311111 Canım dün baktım sana uzun zamandır girmemiştn. İyi gidiyor sen ne yapıyorsun nasılsın 😊 eski eşim mesaj atıyor tekrar evlenelim cuma günü Kayın peder ve görümcem geliyor. Ben istemiyorum yaşadıklarımı biliyorsun 😊Metehan naısl kuzum
Ysmn311111 teachervera Metehan da banyo yaptırdım uyutuyorum şimdi😊 sen ne düşünüyorsun cnm benim evet çok zor şeyler yaşadın malesef ki görümcen ne için geliyor ki
alparslanannesii1661 teachervera cook özür dilerim konuşmanıza dahil oldum ama sizi bayadir takip ediyordum gorumceneniz ne yüzle gelecekmiş şaşkınım bu kadar sey yasattilar size
teachervera alparslanannesii1661 Bu sorun yaşadığım görümcem değil o evli olan pislik bu bekar olan. Hamile iken 1 kez aramadılar ne yüzle gelecekler ağzıma geleni sayacağım
alparslanannesii1661 teachervera bencede saymalisiniz insanin akil.sagliyla oynuyorlar hamilelikte bir kere bile aramadilar cocuk oldu hepsi aslan kesildi babasinn adini cocuga koymak istemesi beni sok etmişti ne yüzsüzler ya Allah kurtarmis sizi
teachervera alparslanannesii1661 Eski eşim çocuk ortada kalmasın diyor ama bir gün oğlunu sormuyor naısl diye. Sırf ailesi istiyo şimdi torun sahibi oldular ya Nefret ediyorum hepsinden hele o görümcem
balbocegim27 teachervera çocuk niye ortada kalsın babasından daha adam bi annesi var onun hicbirseyini eksik etmeyen aslanlar gibi yeten
alparslanannesii1661 teachervera aslan gibi anasi var cocuk niye ortada kalsin sam babası sirf ailesi icin bebegi kabullenecek saka gibi
teachervera alparslanannesii1661 Tabi canım sırf onlar çocuk sevsin. Kendi oğluna meraklı olsa zaten boşanmazdı hadi boşandı hamilelik boyunca arar sorardı gelirdi oda yok. Oğlum oldu her şeyi ailem karşılıyor a dan z ye her şeyi aldılar Baba olarak ne yaptı acaba
alparslanannesii1661 teachervera hastaneye gelip bi dolanıp gitmisti demi sendeki iyi sabir eve barka koyulacak insan değil