fyznrilter Busra_y evet cnm benim oluyor arada doktor normal diye söylemişti Bebek büyüdükçe baskı yaptığı için oluyormuş 🤗
B-Y94 Busra_y çom doğal benim hala var ara ara ama artık şiddetli değil o kadar 10 +4 haftalık olduk şimdi bele vuruyor nedense 😂
Busra_y fyznrilter canım çok sağol 2 haftadır sürüyor idrar tahlili yaptırdım temiz cikti merak etmiştim
fyznrilter Busra_y bende aynı şekilde tahlil yaptırmıştım temiz çıkmıştı birşey yoktur yani kendinizi korkutmayin boşuna ☺️
ceylan_34 Busra_y bende 24+2 hamileyim bebek hareket ettikce asagida hareket edio sanki kolu bacagi disari cikcakmis gibi oluyo
EgeAlya Busra_y sızlama bende de oluyor ağrının yanında tuhaf bir şey dimi tek bende oluyor sanıyorum. Sizin de sızlama acıma gibi oluyor mu sadece bir tarafta sağ taraf kasığım hareketle birlikte bazen sızlıyor acıyor
ecemcee Busra_y 4.haftadan 7.haftama kadar bende kesintisiz ağrı vardı geçti derken şimdi yine başlayınca bir tedirgin oldum da 🤷🏻♀️
Busra_y TubaDMR4 inşallah normal diyorlar ama kaç haftaliksiniz bende başlarda yaşamıştım şimdi böyle olunca tedirgin oldum
fyznrilter TubaDMR4 Galiba kordondan dolayı olabilir benimde bazen ağrıyor sanki biri biseyi cekistiriyor gibi, ama bebek hareket ediyor bişey olacağını pek zannetmiyorum
TubaDMR4 fyznrilter aynen bende de öyle böyle mide ağrısı gibi bi ağrı göbeğime giriyor kıvırıyor sanki aman bebişlerimiz iyi olsunda biz dayanırız o acılara
fyznrilter TubaDMR4 aynen öyle zamanı gelecek özleyeceğiz bu zamanları 🧡 kaç haftalıksınız cinsiyetiniz nedir 🥰