Kizannesi92 Mucizem80 Kendi düşüncem dört kilo üzeri normal doğum secmezdim he sezeryandan da çok korkuyorum inşaallah sağ sağlım kucağınıza alirsiniz tospigi maşallah ona bu arada siz kaç kilo aldınız
Mucizem80 Kizannesi92 inşallah canım ikiside zor rabbim yardımcımız olsun 🤲 ben 10 kilo aldım zaten kilom vardı çok almadım diye düşünüyorum 🤭😅
Yldz2911 Dün kontrolüm vardı tam 32 haftalık olduk kilosu 1500 sanki az gibi geldi bana sizce normal mi ?
Mucizem80 Yldz2911 2000 civarı olması lazım biraz az ama zaten bu haftadan sonra hızlıca kilonaliyor diyor herkes haftada 250 gram filan
Sumince Papianneoluyor_1203_ 37+3 kilomuz 2.880. Doktor normal dedi içinizi karartmayınn. son haftalarda daha çok kilo alacak almasada ne bebekler var 2 küsürlü doğup çabuk çabuk toparlanıyorlarrr. Pozitif enerji gönderin bebeğinize herşey güzel olacakk. 🌸
Mucizem80 Papianneoluyor_1203_ yani ben oldum olası hep iri yapılı biriyim beklediğimiz birseydi dombis olması ama bu kadar beklemiyorduk benim eşim kemikli iri ben aynı 🤭😅
Mucizem80 Papianneoluyor_1203_ ne yapayım öyle gelirse de gelir eşim anlamıyor doktora diyor ki nasıl engelleriz kilo almasını yürüyüş yapsak diyor 🤭😅 diyete sokacaz kızı şimdiden 😅😅