tugbaa_g Kızlar biliyorsunuz ki sırtüstü yatamıyoruz belli zamandan sonra. Yan taraflarımıza dönüp yatıyoruz ve benim yanlarım çokkk acıyo sizde de oluyor mu yani yana yatmaktan kalçamın kemiği mi artık bilmiyorum sizde de oluyor mu ?
Venom tugbaa_g benim bir iki haftadır olmaya başldı gece sürekli ağrısına uyanıyorum rahat uyuyamaz oldum
muges44 tugbaa_g Evet benim sol kaba etim çürüdü artık sabah kalkınca akşama kadar sol yanımın ağrısı geçmiyorr😣
Elcnbykckr muges44 ben bide solumada cok yatamıyorum soluma yatınca ağrı oluyor bebek o tarafta baskı yapıyor.
muges44 Elcnbykckr Aynı şey bende de sağ tarafta oluyor asla sağa dönünce kendimi rahatta bulamıyorum, pozisyonla alakalı sanırım🤷🏻♀️
tugbaa_g Elcnbykckr sola yat daha cok demişti doktorum sol tarafa yatınca bebek daha iyi besleniyormuş
Elcnbykckr tugbaa_g evet biliyorum ama soluma az yatabiliyorum çünkü bebek solda baskı oluyo ağrıdan yatamıyorum
muges44 tugbaa_g Evet öyle yatıyorum zaten dizimin arasınada yastık koyup, hatta belimide yastıkla destekliyorum ama nafileee