tugbaa_g canka2016 alttan muayeneyle 4 haftalıkken gördük normal ultrasonda görünmemişti geç döllenme olduğu için.
Baby2go canka2016 bende 5+6 da gördüm kesemi kalp atışını da 7+5 de duydum. Bazı doktorlar çok korkutuyor biraz akışına bırakıp gerekirse doktor değiştirmek gerekiyor bence
canka2016 Zehra9616 tsk ederim evet var biliyorum sadece korkutuyrlr guzel seyler soylemek zor degıl daha yeni ogrendm cok erken dıyorum anlamıyor bi doktor olarak bilmiyor erkenden kese gozukmedigini saka gibi
canka2016 nnisa aynı doktora gitmiyecegim artık devlete gidecegim pazartesi ınsallah kese muhtemelen gozukur ozaman tsk ederim 💕
canka2016 Tugbamete cok duygusuz hemde bana dıyorki yok kimyasal yok oyle byle ben arastırdıktan sonra keseninim hemen gozukmeyecegıni ınternetten ogrenip rahatladım
eeminesfdgryl_1 nnisa daha doktora gitmedim kan verip öğrenmek için gittiö sadece 1 hafta sonra gidicem biraz zaman geçsin öyle git diyenler oldu
nnisa eeminesfdgryl_1 yani tabi beklemende sıkıntı yok tabi ama içini ferah tut bence iyi olur her şey ☺
Dila_hatip09 Merhabalar ben de adetim iki gün geçince gittim beta değerim 119 çıktı ultrasonda görünmez diyip bakmadılar uygulamada bugün 5hafta 1 gün diyor beta değerin düşük boş olabilir diyor çoğu bilgisi olan var mı bu durum hakkknda
Hzn53 Dila_hatip09 canım bende adetim 3 gün geçince gittim beta 92. Çıktı doktor daha çok küçük dedi adetten sayarsak şuan 5 haftalık olması lazım keseyi görmemiz lazımdı dedi. Ama beta düşük çıktığı için adetten hesaplamayacağını söyledi. Dün doktora gittik keseyi göremedi. 2 hafta daha beklemem gerekiyor. Bugün tekrar kan verdim betayı takip edicez ona göre gidicem
Dila_hatip09 Hzn53 benimde 12 sinde randevum adete göre hesaplayınca 5 hafta ben canım sıkıldı bu duruma
nnisa Hzn53 benimkide böyle oldu bana göre şuan 7+6 ama keseye göre 5+6 bugün geç döllenme dedi doktor
Hzn53 Dila_hatip09 benimde sıkıldı hatta üzüldüm gidip görmeyince canım. Ama normal bişeymiş alttan bakarsak görürüz dedi doktor ama bir hafta daha bekleyelim dedi. Sende giidince kese gözükmezse üzülme canım biraz daha zamanın olabilir bende bekleyeceğimm. Rabbime dua edelim ❤️
Pinarr35 canka2016 sagol canom.allah sanada gostersin erkenden girulmuyo bide biz erken ogrendigimiz icin zaman gecmiyor 😁
Msl_ege canka2016 5+4 üm az önce doktordan çıktım 3mm dedi keseye . devlet hastanesine gittim 😏😏 girmemle çıkmamın arası 1 dk ! ne bişey sordurdu ne başka bişey söyledi . kese oluşmuş 3mm , 10 gün sonra tekrar gel dedi çıkarttı dışarı 😂😂😂😂