Werwe Merhaba annecikler Ben bugun 38/3 epidural sezeryanla dogum yptımve bn cok evhamlı panik bşrisiyim canımda cok tatlıdır.kafamda son güne kadar hep kararszlık vardı genel mi epidural mi ve epidurale karar verdim vee işk dogumunu genel sezeryan olarak dogum ypmış birisine göre 100de 1000 epidural diyorum hep kolay hem herseyi agrısız göruyorsnz belinize yapıln iğnenin acısı bacaktan norml ypıln ipneden yemin ediyorum daha az ve cok keyfli bir dogum herseye ortak oluyorsnz bnm tavsiyem hrkese sezeryansa epidural cunku hiç bir yan etkisi kotu dıyecek birsey yok 2 saat snra ayaga klktım hersey cok şukur yolunda kızım ve ben cok mutluyuz cok şukur bu arada sezeryanda sut gelmio diyenlere yarım saatte bir emzirebiliyorum çok şukur elhamdulillah 🌸🌸🌸🌸
Deletedmom444 Werwe Allah razı olsun sizden içim açıldı doktorum spinal sezeryan dedi benim.için de epidural yapmıyorlarmış ama aynısıdır sanırım
Twinsmom66 Werwe bugün bendr çok kararsız kaldım 8 gün sonra doğumum var birden korku oldu icimde genel mi yapsam dedim yaziyo okuyunca içim rahatladı allah bağışlasın 😍
Werwe Ruken1234 hayır hiç birsey görmuyorsunuz onunuzde set var bebegi gsteriolar 2 sn hiç kanda yoktu 5 dk snra havluya sarıp gsterdiker öptm yukarı cıkrttılar eşimle
NilKalender Ruken1234 bende epitural sezeryan oldum oyle kesilme bicilme kan falan gormuyorsunuz gogus altina perde gibi bisey koyuyolar
mmrv Ruken1234 sen onlarin hicbirini gormuyosun canim onundeki perde sayesinde merak etme. yoksa kimsenin yuregi dayanmaz
serapinci Werwe ya birde doğumdan sonrası kötü oluyormuş hani bel ağrısı ortaya çıkıyormuş ilerde başka sorunlar çıkıyormuş pek tavsiye edilmiyordu ama sende ne güzel tavsiye ediyorsun inşallah bişey olmaz ilerde 😊🙏
sudamlasi serapinci bel ağrısı eğer doğum sonrası ağır bişey kaldırırsan olurmuş canım Allah herkese hayırlı doğum nasip etsin🙏🏻
Werwe serapinci inş cnm ablam 6!sene once yotı henuz oyle bir sorunu yok cok şukur inşallah olmazda bas agrısıda yok şuan
Tugbaumit serapinci bel ağrısı oluyor canım ama emin ol öyle dayanılmayacak bir ağrı değil benim 5 gün oldu spinal sezeryan oldum ağrı var ama öyle dayanılmayacak gibi değil 🤗
Asrinbaby Werwe ben 😣 sezeryandan çok korkuyorum epidural de fenalasirim diye korkuyorum sonuçta uaynikken olacak ya ameliyat ondan 😣
Werwe Asrinbaby ama hissetmiyorsun ki uyanık olman daga guzrl olutor herseyi tasıyorsun bn oglumda yasayamadım içimde ukte kalmıştı
Werwe Ruken1234 yok oyle seste yok seninle muhbbet edip gule oynaya espriyle ypıolar 10 dk az surdu bevecıktı 10 da toprlndım 20 dk dnlndrdiler odama gtrdiler bni esim oglum bebegn yanındaydı oda gldi 5 dk snra