Fatma1656 Gelişim Geriliği için Doktorum Kilosu ve bebek küçük demek dedi ama herkes birşey söylüyor Gerçekten Algılayamıyorum artık Ve, Bebeğim 2 kıloda kaldı😔 Cuma Günü Sezeryana Alınıcam 36 haftalık 😔😔
Gizmom Fatma1656 doktor en iyisini bilir 🤷🏻♀️ Belki bebeğe giden beesin akısında bir sıkıntı var anne karınında kilo almayacağını düşünüyor ki bebeği alıyor, merak etmeyin doğunca toparlanır hemen görürsünüz
teachervera Fatma1656 Benim de karnımda 3 hafta besin alamadı bebeğim yüksek tansiyon ve protein kaçağı yapmış tansiyon preeklamsi olmuşum. 37 de acil sezeryana alındım 2740 doğdu
Fatma1656 Gizmom İnşallah öyle olur küveze girmesinden çok korkuyorum sağlıklı olması cok daha önemli ama 2 kıloda kaldı 10 gündede hiç almadı😔 Küvez süreci olurda Ayrı kalırım düşüncesi cok korkutuyor beni
Gizmom Fatma1656 küvez de cok korkulacak bir şey değil bence böyle düşünmeyin o sekilde beslenecekse o sekilde daha iyi olacaksa bir kaç gün sabredin derim🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Kendiniz korkutmayın
Mavi34 teachervera benimde aynı sebeplerden 1 ay içinde sadece 170 gram aldı ama bu 1 haftada hepnyararli şeyler yedim 200 gram farketti kilo alımı durursa hemen alacaklar bebeği yada 35.haftada muhtemelen sezeryanla alınacak bakalım
teachervera Fatma1656 Bebeğim normalde hep 2 hafta önde idi ama son zamanlarda kilo alımı durunca doktor idrar tahlili verdi protein kaçağı çıkmadı 24 saatlik idrar tahlilinde çıktı hemen alındım ameliyata. Doğuma girmeden baktı 2900 dedi doğumda bebeği gördüm minicik hadi kilo tahmin edin dedi doktor herkes 2800 2900 ben 2740 hissediyorum hocam dedm ve gramına kadar bilmiştm annelik duygusu 😀ilk çok üzüldüm kıyafetleri hep büyük aldım iri bebek diye içinde kayboldu hepsinin ama sonra maşallah ayda 1 buçuk kilo aldı gününde doğan bebeği geçti maşallah oğluma şimdi 2 buçuk aylık
teachervera Fatma1656 İnş canım kiloyu dert etme küçük doğan çabuk toparlanıyor. Senin neden gelişimi durmuş
Fatma1656 teachervera inan hiç bilmiyorum Detaylıda Bana Kan akışın az demıstı Suyunda az demıstı sonra doktor degıstırdım ben oda tam tersini söyledi kanında suyunda gayet iyi dedi doktor degıstırmeden once bebegın kılosu 1.300 gr dı doktor degıstırdıkten sonra bi bucuk ayda 2 ye tamamladı sonra 10 gün sonra gel dedi gıttım 2 kılo hala ve cuma günü sezeryana alıcam haftan güzel dedi suyunda gayet güzel ama gelısımı durmus 2 kıloda dedı hala ilk gebelıgım bide stres yapıyorum baya korkuyorum 2 kılo zaten şişliğinide düşsek küveze alınır diye tahmın edıyorum