canoldunbebegim Bu hastane nasıl kızlar doğum ve kontrollere giden var mı ilgi nasıl normalci mi doktorlar bide aynı doktora kontrole gidebiliyor musunuz? Şehir hastanelerinde doktorlar çok daha iyi ve ilgili diye duydum
BallyavruM canoldunbebegim 2 hafta önce yatisim olmuştu orda. Ebeler hemşireler doktorlar doğuran kadınlar aboweww 😢😢 fena değil birçok kişi orayı tercih ediyor acil doğum bölümünde yatisim olmuştu. Bazı hemşireler çok tatliyken bazıları da suratsizdi her yerde eminim öyle. Doğumu memlekette gerçekleştirme gibi bir planım olmasaydi orda doğururdum büyük ihtimal
Zynpzmr_2 canoldunbebegim İkinci oğlumu orda doğum yaptım ve asla memnun kalmadım çünkü afedersiniz ama ahir gibi bütün kadınları aynı odaya dolduruyorlar normal doğum odasında 5 6 tane çatal var herkes aynı anda dogum yapıyor sezaryen olanlarla normal doğum yapan farketmiyor odalar 10 kişilik en az ortam çok kötü ve temiz değil asla tavsiye etmiyorum normal doğum yapmama rağmen iki gun zorunlu tutuldum aynı doktora randevu bulmakta mümkün değil çok zor cok Yoğun bir hastane bekleme süreleri çok çok uzun 🤷
Bebegim000 Bende şehir hastanesi düşünüyorum ama orası nasıl bilmem tecrübeliler yazar belki şurda bekliyim bende ☺️
canoldunbebegim Zynpzmr_2 ya inanmıyorum gerçektenmi bende aksine çok iyi diye duymuştum herkesin bi anda doğum yapması psikolojik olarak çok kötü bişey ama çam ve sakura varmış baiakşehirde herkes kendi odasında yapıyormuş özel gibi dediler ama bana baya uzak o yüzden bende buraya bakmak istemiştim
BallyavruM canoldunbebegim odalar 10 kışlık değil 2 kişilik bazı odaları tek kişilik. Kesinikle 10 kişilik oda yok. Eminim yani. Ayrıca yeni binaya taşınacakmis çok daha güzelmiş ama ne zaman tasnirlar bilemem
Zynpzmr_2 canoldunbebegim Normalde bana en yakın hastane burası ama yaşadığım kötü tecrübeden sonra gitmiyorm Oraya karşıya Zeynep Kamil hastanesi ne gidiyorum İnanın eksiksiz anlattım asla mahrem diye birşey yok herkesin herşeyi ortada 🤦 İnşallah pandemi var diye değişmiştir yinede bı gidip bakın
BallyavruM canoldunbebegim ben memnun kaldım ama diğer odadaki kalmadı. Ne desem yalan olur şimdi. 2 gün mecbur cekecez 😶🙄
canoldunbebegim BallyavruM bi arkadaş yazmışta 10 kişi çatala yatırdılar diye banada tuhaf geldi hiç gitmediğim için bilemedim
canoldunbebegim Zynpzmr_2 çok teşekkür ederim zeynep kamilde çok iyi diyorlar ama anadolu yakasında çok uzak ben avrupadayım siz nerde oturuyorsunuz
BallyavruM canoldunbebegim çatal olayını bilmiyorum benim doğum değildi gebelik zehirlenmesindn suphelendiler ama doğumdan sonra kalınan odalar 2 kisiliik idi tek kişilik odaları da var canım 🥰🥰