Msl_ege ilk defa anne olacaklar aşırı tatlısınız sorularınız çok tatlı 😍 27 aylık bi oğlum var , 5 haftalık hamileyim. burda deneyimli Anneler , taze annelerimize yardımcı olsun :) bildiğim yerden sorarsanız zevkle cevaplarım bende :)
evetbenavukatiyim Msl_ege Hangi ağrılar normal ? Hepsinde endişe ediyorum ben hangisinde etmek lazım 😂
hanimhanimcik Hifaefraimm tekmeler herkeste farklı olur kimi erken kimi daha geç hisseder. ilk gebelikte hep daha geç hissediliyormuş ben 16. haftada hissettim tam anlamıyla. kiminde 24 haftada hissediliyor belli olmuyor
Msl_ege Hifaefraimm 20. haftada herkes hissetmiş oluyor sanırım . ben 40 kiloyla hamile kalmıştım 😅😂 o yüzden çok erken hissettim , yanlış hatırlamıyorsam 13. haftada hissettim seyirmeleri , 16. haftada dışardan gözüküyordu hareketler . ama zayıf olanın verdiği bişeydi bence . doktor da böyle söylemişti
hanimhanimcik sorayım o zaman🤣 benim ilk gebeliğim 39+0 haftalık oldum, akşamdan beri ara ara adet ağrım oluyor çok hafif yani doğum sancısı olmadığına eminim. ama bu sancı acaba açılma yapar mı yada doğumun habercisi olabilir mi? düzenli gelmiyor düzensiz geliyor 5 saat kadar oldu saatte 3-4 defa oluyor
eliffkrts hanimhanimcik aynısını gece yaşadım hatta bir ara ağrıdan uyuyamadım belim kasıklarım felaketti 39 olcam, acaba ne zaman gelir bebişlerimiz
Hifaefraimm hanimhanimcik uu bebişim umarım beni bu histen mahrum bırakmaz yaaa 🥺🥺ben ondördü yarın bitiriyom yani bu gece bakalım artık hak neyi nasib ederse
hanimhanimcik eliffkrts bende uyutmayacak kadar çok sancılı değil hafif, siz uyuyamadıysanız baya sancı çekmişsiniz düzenli mi diye saymayı unutmayın nolur nolmaz😄
Msl_ege Aycaaa571 benim suyum geldi öyle gittim hastaneye hiç sancım yoktu malesef . doktor 24 saat içinde doğumun gerçekleşmiş olması lazım yoksa bebekte sende enfeksiyon kaparsınız diyip suni sancıyla başlattı . full suni sancıyla doğum yaptım . 4 cm de epidural aldım . epidurali almamla doğumun gerçekleşmesi arası 6 dk 😅 suni sancıyı 10 gibi verdiler . 14:46 da oğlum doğdu . hızlı oldu aslında . ilk 3 saat açılma 2 cm den 3 cm anca çıktı . 1saat sonra açıklık 4 oldu , epidural almamak için direnmeye çalıştım ama olmadı . doğumhanede epidurali taktılar eve açıklık baktı 9 cm diyip bağırdı doktor zor yetişti 😂😂 dakikalar içinde 4 ten 10 a çıktı . aslında baya kısa sürdü
Msl_ege Aycaaa571 ama sancı olmadan gidince de kimse kaale almıyor 😂😂😂 öyle yürüye yürüye girdim normal insanlar gibi 😂😂😂 dedim doğumum başladı sıra alın dediler 😅 dalga geçiyorum sandılar . gerçekten başladı suyum geldi doktorun haberi var yatış yapcam falan diye açıklama yapmıştım 😂😂😂😂😂
Aycaaa571 Msl_ege 😄😄😄 millet bağırarak gider sen elini kolunu sallayarak gitmişsin doğuma almasalardı bebeğin suyu biterdi