Hamisannesi Kızlar 26+3 lük hamileyim ama son 1 aydır vajinamda agri var sebepsiz yere neden oluyor olabilir sizdede böyle şeyler yaşandımi bacaklarımı hareket ettirince uyuyunca falan agrisi oluyor
canand24 Hamisannesi Cinsellik başlığı atmışsınız ama ilişkiden sonra mı oluyo normalde mi 😊 Çünkü bende o haftalardayım yürürken falan ara ara ağrı oluyo doktor normal artık baskı artmaya başladı demişti
BurcuArslan Hamisannesi hoş geldin canım bu haftalarda dogurucam sandim ağrılardan ama normalmiş o haftalarda bide bel ağrısı eklendi 28. Haftada falan ama hala digurmadim 36+4 şimdilik sadece vajinaya baskıdan yürüyemiyorum 11 günüm kaldı sezeryana Allah hepimizin yardımcısı olsun
canand24 Hamisannesi Yani normal zamanda kısa süreli ağrılar bende de oluyor ama bilemedim ihmal etmemek gerek. Özellikle ilişki için olanlarda enfeksiyon şüphesi de oluyor sanırım. Sabah bi sağlık ocağında falan idrar verseniz daha net olabilir yönlendirirler bence 🙏🏻
Hamisannesi canand24 geçen hafta yapıldı idrar testi temiz çıktı baskıdan olabilir ama yarın kontrolüm var soragim doktora ☺️
Hamisannesi BurcuArslan rabbim tez zamanda kurtarir insallah sizi benimde sezeryan galiba hayırlısı olsun hepimiz için