Burayı öyle özlemişim ki… Kızlar normalde 11 Ekim doğum yapmam lazımdı ama maalesef 25 gün önce doğum yaptım sabah 5te🥲😇 Bundan tam 25 gün önce kuzenlerle evde oturup sohbet ettik film izledik hiçbirşey yoktu ortada. Bebeğimin hareketleri çok normaldi. Neyse gece saat 2 de kafamı yastığa koydum bi güzel eşime sarıldım veeeeeeeee gözümü hunharca sancıyla açtım. Eşimi uyandırdım ve bu sancının gerçek sancı olduğunu söyledim tabi bi yandan da aşırı korkuyorum anlatamam😪 Böyle bi sancıyı Allah dağlara taşlara vermesinnnnn. Suyum patladı halbuki daha bir ay vardı doğumuma. Hemen hastaneye gittik tabi o telaşla hastane çantasını unuttuk. Hastaneye gittiğimiz zaman direk serum bağladılar ve doktoruma haber verdiler. Tabi ben sancıdan kendi ismimi unuttum. Ameliyathane hazırlandı doktorum geldi ve direk doğuma aldılar. Eşimi göremedim ameliyathane kapısında çünkü eve çantayı almak için yollamışlardı😔 içeri girdim ve doğum başladı….. Aklım hep eşimdeydi. Bebeğim doğdu🤗🤗 Ameliyathaneden çıktığım zaman Eşim, annem ve en yakın arkadaşım kapının önündeydi onları görünce gülümsedim… Fakat bebeğimi solunum sıkıntısından dolayı küveze almışlar. Çok üzüldüm resmen buga girdim. Öğlene doğru ayağı kalktığım zaman gidip yoğun bakımda gördüm can parçamı.. Ağzına burnunu sonda takmışlar eline de serum bağlıydı çok ağladım ama isyana girer diye susup sadece dua ettim dua ettim dua ettim…. Ben ertesi sabah çıktım eve kucağımda bebeğimsiz döndüm hiçbirşey yiyip içemedim sadece dualar ettim başka çarem yoktu 34 hafta doğdu çünkü😔 Hergün süt sağdım gönderdim sadece onun için en yararlı şeyleri yedim sütüm belki mucize olur da kendine getirir yavrumu diye.. Lohusalik tavan yaptı iyice psikolojim bozuldu geceleri kalkıp karyolasına bakıp ağlayarak dualar ediyordum kendi canımın acısını bile hissetmedim😔😪 Tam 15 gün sonra bir haber geldi bebeğiniz iyi gelip alabilirsiniz diye. O an dünyalar benim oldu sanki Allaha binlerce şükür olsun artık kavuşacaktım.. Gittik bebeğimizi aldık geldik. O kadar dikkatli ve kontrollü ilgilendim ki. Biraz zorladı ama emiyor. Yanıbaşımda uyuyor sesine varlığına kurban olduğum miniğim. Allahım kimseye böyle birşey yaşatmasın inşallah. Yoğun bakımda olan tüm minikleri ailelerine kavuştursun. Sormak istediğiniz ne varsa cevaplarım bu arada. Allah bebeğinizi vaktinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah🤲❤🥰🧸