Kubrapeltt 18+2 olduk🙈 siz bebeğinizi hissettiniz mi ben henüz hissetmedim doktorum hissedersin dedi tedirgin oluyorum sabırsızlanıyorum da tabiki
KucukAnne538 Kubrapeltt ilk bebeğimde ben 19 20. Haftalarda tam net hissetmiştim 2. Bebeğimde de 16. Haftamdan itibaren hissettim ilk bebeğinse hemen hemen bu aralar hissedersin☺️🌸
Busrabaksii Kubrapeltt Bizde 18+1 iz geçen hafta iki defa hissettim bir de bu akşam oldu ve dışarıdan hissediliyor. Dün kontrolümüz vardı doktora sordum hatta önceki gün dışardan hissettim elimi koyunca olur mu ki diye. Bebek haftasına göre büyük önden gidiyor ve bastırınca hissedilir diyor. Bu akşam sürekli aynı yerdeydi hatta eşimin elini koyduk şok oldu hissediliyor 😍😊
Kubrapeltt KucukAnne538 ilk bebeğim, sürekli kendimi dinliyorum, soluma yatıyorum ama acaba ben mi anlayamıyorum diyorum
KucukAnne538 Kubrapeltt İlk hareketlerini anlayamayabilirsin çünkü ilk nasıl hissedeceğini bilmiyorsun Ya o yüzden ama baya büyümüş bundan sonra oynar durur içerde hissedersin merak etme çok daha geç hissedenler var tedirgin olma rahat ol ki bebiş de rahatça oynaşsın ☺️
Xyztt Ben de 18+3 üm ve dün hissettim tam olarak 🤩. Öncesinde kelebek gibi hissediyordum ama emin olamıyordum, dün emin oldum