MomBse Dayanılmaz ağrılarım sebebiyle sıcak su torbası üstüne oturmamı söylediler sonradan araştırdığımda bazı zararları olabileceğini gördüm bir defaya mahsus yaptım da inşaAllah birsey olmaz bu durumu yaşayan oldu mu😞
mucizemizibekliyoruzz MomBse çok sıcak zararlı tabii ki sıcak su torbasıda sıcak olduğuna göre. Tekrarlamayın bence
Bahar54 MomBse havluya sararak koyun ozellikle karninizda filan uzun sure tutmamaya ozen gosterin ic organlarda yapisiklik yapabiliyor uzun sure kullanimda.
Merveozcelikcckl MomBse canım sıcak açılmaya sebep oluyor diye biliyorum kasları gevşettiğini için. Bir de sıcak duş bile almayın diyorlar erken doğuma sebep olur diye
istanbulluanne Gecen gece kasıklarim cok ağrıyordu ben direk kasiklarima koydum gayette gecirdi. Evet bende okudum zararlarini ama cok tutmadgn sürece sorun olmuyor 15 dk tutabilirsiniz diyorlar.
MomBse istanbulluanne Ben direk alt kısmıma koydum baya da etki ettiğini hissettim önceden bakmak aklıma gelmedi sonradan da bi korku bastı evhamlandım bidaha da yapmam heralde
MomBse Merveozcelikcckl bende düsüğe sebeb olmasından korktum açılmaya sebeb veriyormuş ya 12 hafta daha