Tubatastan24 Ben iki kere normal dogum yaptım ilk kızım 5 aylık ölü dogum yaptım 😐şimdi çok şükür 2 yaşında Bi oglum var şimdide 15. 6 haftalık gebeyim sezaryan istiyorum sizce doktorum 2 normalden sonra sezaryan kabul edermi?
Sancarefeem Tubatastan24 annem 2 normalden sonra sezeryan oldu normal doğumdan sonra sezeryan belli bi süre içinde sorun teşkil ediyor diye biliyorum ama normalden sonra sezeryanda herhangi sorun olmaz canım
Sarikan93 Tubatastan24 sezaryen sonrası normal doğum olsa belki sıkıntı olabilir ama normal sonrası sezaryeni kabul etmemesi için bir sebep yok bence canım
Meltem1991 Sarikan93 sezeryan sonrası normal dogumda ne gbi sıkıntı olur acaba bnde sezeryan snrasi normal doğum istiyorm sanirm rahimde yırtılma bebegi kaybetme olasılığı oluyormuş
Sarikan93 Meltem1991 dikişlerden dolayı canım en az 3 sene geçmesi gerekiyor sezeryan sonrası normal doğum için dikişlerin patlayabilir veya zarar görebilir
Meltem1991 Sarikan93 Sarikan93 3bcuk sene oldu kızım aralıkta 4 yaşına girecek ama genede doktor yani öyle dedi bana hayırlısı bakalım teşekkür ederm☺🙋♀️
Sarikan93 Meltem1991 Allah bağışlasın canım bu tür konuları doktora sormak daha sağlıklı olur zaten doktorun ne derse 😊🌸