Merve123456 37+4 sabahtan beri aralıklarla kasık ve belime vuran ağrılarım var şuan dahada arttı belimden kalçama vurmaya vajinama vurmaya başladı 20 dk da bir geliyor ağrım ama şiddeti arttı bu durumu yaşayan var mı
Babymoomy Merve123456 yalancı sancı da olabilir canım doğumda illa nişan su gelmesi şart değil bende hiç biri gelmedi sancılarını takip et 10dk 5dk bir olur ise hastaneye git
Gulsen4224 Merve123456 doğum başlamış düzenli sancılar şeklinde dakika 10 a düşünce suyun gelmez ise git cnm yatış verilir ama su gelir ise hiç bir şekilde bekleme sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤲🏻
Cicikus1 Merve123456 aynı durumdayız şuan. Benim belden vuruyor daha cok kalcalarima doğru. Ve rahimde baskı hissediyorum. Sabah da nişanım gelmişti. Gündüz ağrılar biraz geçmişti ama şuan artıyor.
Fatma_armutcu Doğum sancısı kalçaya vurmuyor diyorlar bel sırt ve kasık agrısı oluyormuş genelde ben geçen hafta bu agrılardan acile gittim kalçamda agrı vardı dr normal dedi
Gulsen4224 Merve123456 normal cnm ama suyun gelse lavabonu yaparken anlamayabilirsin bebeğin baskı uyguluyor ve sürekli tuvalete çıkma isteği geliyor
Babymoomy Merve123456 ederim canım korkma hiç bişey yok kötü bişey olsa kan tutan ben üst üst hamile kalıp birde normal doğum istemem 😊
Eyoo Bende 27 haftalık hamileyim kasıklarımda 2 gündür hafif hafif ağrı oluyor sizce doğum sancısı olabilir mi
Cicikus1 Merve123456 aynen öyle ben de yalancı mi değil mi anlayamıyorum ama duş falan aldım geçmiyor.