Tugbadabak-1 38+3 olduk ve bugün hemoroid oluştu çok canım yanıyor git gide şişiyor sanki sıcak suya da oturdum rahatlar gibi oldum 10 dk sonra tekrar ağrımaya başladı yatsam yatamiyorum otursam oturamiyorm nolurr yardımcı olun çok canım acıyor
llFatma Tugbadabak-1 sıcak suya oturman sıkıntılı değil mi ya bebek için. Çok geçmiş olsun belki bilen vardır üstte kalsın
Dilekcnkn Tugbadabak-1 Canım aynı gündeyiz doktora söyle fitil veya krem yaZar kabız olmamaya çalış bol su iç benimde var ama çok değil sanırım kan ilacı yaptı
aysenurx Tugbadabak-1 3 gündğr ben de çekiyorum 37 haftalığım ben de ilk defs başıma geldi Zeytinyağını pamuğa bolca batır o bölgeye sür gün içinde geçmiyoe ayakta durunca da oluyor oturunca da yan yat geceleri sabaha geçiyor bir de bir kaşık zeytinyağı iç kayısı suyu da içebilirsin 1 - 2 güne bağırsaklarını düzene sokar zeytinyağı da orayı yumuşatır tedavi eder.. Ben böyle düzeldim acıdan çıldırıyordum ama şükür geçti kabızlıktan kaçın mayalı şeyler yeme
Aylana-12 Yollardır çekiyorum tek çözüm kantron yağını pamuğa batır ve hemoroidne dursun sabaha kadar o pamuk
Tugbadabak-1 Dilekcnkn Evet büyük bir ihtimalle kan ilacı yapıyor bı ara bıraktım geçmişti şimdi kullanmaya başladım tekrar yaptı malesefff
Tugbadabak-1 aysenurx Denicem bunu teşekkür ederim canm O kadar canım yanıyor ki şuan kafayı yicen yaa
Tugbadabak-1 Dilekcnkn Doktorla konuşup birakicam ben de yoksa böyle olmaz yaa açıdan ağlıyorum resmen
ismi_ Tugbadabak-1 ılık suya biraz baticon dökebilirsen o seni rahatlatır enfeksiyon oluşumunuda önler.