Filee Başlıkta da yazdığım gibi doktor önerisi verecek olan varmi yeni öğrendim gebeliğimi ilk kez gidicem daha memnun kaldığınız hastane birde muayene ücreti rica etsem 🙂
Muci182777 Filee meraba canım özel hastane düşünüyorsan Sarıgazi bölge hastanesi Pınar çakmak doktorumun adı 23 haftalık gebeyim
canand24 Filee Bende bölge hastanesinde Pınar Cakmak öneririm muayene 150₺ydi ama sanırım bu ay 170 yapmışlar.
Filee Muci182777 muayene ücreti ne kadar veriyorsunuz bende yakınım ilhan varankin orda oturuyorum birde sezer yan ücretini biliyormusunuz
Filee canand24 muayene ücreti ne kadar veriyorsunuz bende yakınım ilhan varankin orda oturuyorum birde sezer yan ücretini biliyormusunuz
Yelisss Bende dogumumu pınar hanım da yapacağım inşallah ikinci sezeryan ücretini bilen varmı kızlar 🌼
canand24 Yelisss ilk doğumum olacak bana 3200 demişlerdi ikinci de ne kadar fark oluyo bilmiyorum ama 😊
Ageb İlhan varankin hemen karşı binası Ece meltem şafak 250 TL çok güzel ilgili guleryuzlu melek gibi kadın şiddetle tavsiye ediyorum 🤣🤣 aşırı iyi ilgileniyor aklina bişey takılmıyor çünkü baya iyi muayene ediyor
canand24 Filee Dediğim gibi muayene bu ay 170 olmuş Normal doğum 2500 zorunlu sezaryen 3200dü sanırım. İsteğe bağlı sezaryen ise 5bin olması lazım
Ageb Filee ben oraya gittim şimdide develte gidiyorum doğumu devlette yapicam çokta memnunum normalde asla diyodum Süleyman yalçın şehir hastanesi öneriyorum canan satır özel birde gamze erdem çok ilgili güler yüzlü ler hastanede çok iyi oraya bak istersen