hilalsahin35 Alparslaninannesii Dadas Sabiye Faridam dün ölen bebeğim kendiliğinden doğum kanalına girdi. Mecburi doğum gerçekleşti. Ama bebeğin plesantası diğer plesantaya yapışıkmış oyüzden önce hiç bir müdahele yapamadılar diğer bebeğe zarar vermemek adına biraz öyle bekledim ardından bütün doktorlar geldi durumumu anlatmam için çok zor ve çok riskli bir durummuş içerde kalan plesanta canlı mikroorganızmadan oluştuğu hem diğer bebeğe hemde hiç farkında olmadan bana enfeksiyon kaptırıphiç anlamadan rahim tüm iç organların hasar görmesi hatta ölümüme kadar yol açabilirmiş. En iyisi bebeği sonlandırıp normal doğumu gerçekleştirmek. Yoksa diğer türlü daha çok zarar görüceksin. Evet bu bebeği doğurduğunda yaşayamıcak ölü doğum gerçekleştirxeksin ama bu bebeği doğurmak için riske girsen sen ölüceksin çünkü önünde 1 2 hafta değil bebeğin biraz daha gelişmesi için 12 hafta var dayanamazsınız ikinizde dedi. Bizim için çok zor bir kaarar oldu bütün doktorlar profosörler geldi hepsi ayrı ayrı ilgilendi hepsi neredeyse yalvardı çok genç olduğum için. O arada bebeğim hissetti galiba herşeyi annesini riske atmak istemedi önce nabzı yavaşladı sonra yavaş yavaş doğum kanalına girmeye başladı.. sonra zaten olanı biliyorduk. Mecburen onuda doğurmak zorunda kaldım onunda doğum kanalında kalbi durdu. Yavrularımın ikisinide 2 saat içinde kaybettim… şimdi 5 ay sabırla beklediğim karnımda tek bir hareketini hissetmek için günlerce beklediğim hareketini hissettiğimde saatlerce ağladığım her doktor kontrolüne koşa koşa gittiğim. Onlara aldığım kıyafetleri çorapları hergün gidip gelip baktığım öpüp kokladığım. Eşimin her akşam işten eve geldiğinde önce kızlarımı göreyim sonra seni görürüm hanım dur demesini hadi artık doğsunlarda oynayalım şuanlarla demesine karnımın bomboş oluşuna kucağımın bomboş olmasına nasıl üzülmeyeyim nasıl ağlamayayım. Okadar ümitlenmiştik okadar sevinmiştik bir umut bebeğimizin kalbi atıyor diye. Ne diyeyim herşeyde vardır bir Rabbim bukadarını gösterdi bukadarını hissettirdi ilerleyen zamanda daha güzelleriyle karşılaştırır inşallah. Benim de bu acımı dindirir bana dayanma gücü sabır verir. Şükürler olsun bugünlerime başka diyecek birşeyim yok Allahım hepinizden razı olsun… kimsenin karnını kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla gönlünüzden geçenleri nasip etsin. Bugün hastaneden çıkıcam bebeklerimin defni için çok zor bir durummuş nasıl bir acıymış ki yüreğim yangın yeri içim yanıyor sanki… rabbim kimseye evlat acısı göstermesin…