Bidinannesi Bebegimile çok merak ediyorum bende hüseyin beye gitmeyi düşünüyorum ama doğum yapanlardan fikir alsam ah ah mis olacak
Bebegimile Bidinannesi ben huseyin beye gidiyorum daha doğum yapmadim ama suana kadar cok memnunuz esimle
Bidinannesi Bebegimile yaaa cumartesiye randevu aldım detyalı ultrasonu kendisi mi yaptı yoksa yönlendirdi mi umarım bizde devam ederiz kendisiyle muayeneleri açıklayıcı geçiyor muu ultrason cihazı net mii telefondan yanıtı kolay veriyor mu Çok soru sordum kusura bakmayın ama 2 doktor değiştirdim hepsi hastane değiştirdi artık yoruldum doktor araştırmaktan
Bebegimile Bidinannesi detaylı ultrason için yönlendirdi ama açıklamaları konuşması ilgilenmesi biz hepsinden memnun kaldik, ben riskli bi gebesyim yatış verdi bugün bana, ultrason goruntusu de guzel yani tavsiye ederim bi dene canım
Bidinannesi Bebegimile Ayyy çok geçmiş olsun ya allah şifa versin kaça kaçsınız şu ann 18+6 olduk biz
Bidinannesi Bebegimile benimde dualarım sizinle umarım her şey gönlünüze göre olur allah yardımcınız olsun