asliucy kızımda 1 gün öncesinde hissettim hatta o gün eşime dedim ki evde çok sıkılıyorum beni alırmısın evden dedim o zaman fırında çalışıyordu ekmek dağıtıyodu işyerlerine okullara bakkallara marketlere falan neyse okuldan servis dönüşü aldı beni fırına takviye yapmaya çıktık orda bi market vardı market sahibi ablayla biraz lafladık kız karnın burnunda ne işin var senin buralarda doğurucan dışarda dedi bende bisey olmaz abla kız dedim sonra eşim ekmek takviyesini yaptı çıktık ordan beni eve bıraktı biyere ekmek bırakıp gelicem yarim saate gelirim eve yemeği hazırla sen dedi eve geçince belime inceden bi ağrı girdi yemeğimizi yedik çayımızı içtik eşime ben bu gece doğurucam bak görürsün dedim saçmalama daha var doğuma dedi ben öyle hissediyorum belimde bi ağrı var normaldeki ağrılarımdan farklı dedim neyse gece oldu yattık 12 gibi nişanım geldi 1 saat sonra çok az bi suyum geldi eşimi uyandırdım az bi suyum geldi haberin olsun çok dalma uykuya kulağın bende olsun dedim ve 1 saat sonra tekrar suyum geldi ama komple geldi öyle böyle değil tuvaletimi tutamıyorum sandım kendimi sıkıyorum ama yok olmuyo şarıl şarıl akıyo suyum eşime seslendim kalk bi battaniye çarşaf havlu ne bulursan çabuk getir suyum geliyo dedim eşim hemen kalktı çarşaf havlu ne bulduysa getirdi ama hiçbiri tutmuyo suyumu hala gelmeye devam ediyo neyse eşim hemen annemi aradı gecenin 2sinde anne hatunun suyuvgekdi napalim hemen gidelim mi hastaneye diye annemde gidin tahi nizde geliyoruz hemen dedi bende hemen banyoya gittim bi duş aldım abdest aldım sonra valizimi aldık ve doğru hastaneye acilden giriş yaptırdık ebe hemen damar yolu açtı o sırada annemler geldiler dogumhaneye yatışım yapıldı gece 3de dogumhanedeydim sabah 7 buçuğa kadar beklediler açılmam 5 cm olana kadar ilerledi sonra doktorum hiç suyum kalmadığı için suni sancı verdi öğlen kadar o ağrıyo çektim sonra perşembe günü öğlen 13:15′de kızım doğdu şimdi 2 buçuk yaşında 17 ocakta 3 yaşına girecek. Bi tanede oğlum var 2 ay 5 günlük ama onda hiç bisey olmadı 41 haftalık olmama rağmen ne bir sancı ne bir belirti onu direk suni sancıyla doğurdum 🥰🥰🥰