ikizannesiiii İkiz anneleri kacç yaşinda ikizlere hamile kaldığınız genelikle 30 yaş üstü şansları daha yüksek diyorlar doktorlar ama ben 24 yaşındayım ilk gebeliğim ikiz annesi ulocam inşa allah 🤲🏻
mrym00 ikizannesiiii bende 24 yaşindayim 34haftalik ikiz gebeyim:) yorumlara bakiyorum cogumuz 23-24yasindamişiz😀
mor_menekse1 Esraozgen birsy sorcam abla sende ikiz gebesin Rabbim bağişlasın kusmaların ne zmn gecti günd rkac defa kusardın bnim her gece iki üç defa çikiyor ufacık birsy yesemde 15 +1 olduk haftalık prilam da günde bir tanr içyorum normal mi
Esraozgen mor_menekse1 allaha sukur benim hic ne mide bulantim ne kusmam ne halsizlik hiicccc bir sey olmadi cok guzel bi hamilelik gecirdim ikizlerdede ole ilk gebeligimdede ole oldu
Esraozgen ikizannesiiii ayni haftadayiz canim birsey sorcam kasik agrilarin nasil ben uyandigim zaman bacagimi ayiramayacak duruma geliyorum sanki bacagimi yirtiyolar gibi aciyo seninde olemi
ikizannesiiii BSRAAL salikla gelirler inşa allah BSRAAL salikla gelirler inşa allah kaç haftalıksınız?
ikizannesiiii mrym00 evet ya gencis baya ama doktorlar hep ileri yaş kadınların ikizlere gebe kalma şanslari daha yoksek diyorlar
ikizannesiiii Esraozgen benimde son iki haftadir akşamları karnım taş gibi oluyor do doktora gittim sanci dedi ilaç yazdi bo hafta daha iyim
ikizannesiiii 20212022 maşa allah 36 lere gelmişsiniz salicakla doğarlar bende Gürorm inşa allah 36 haftalari