Pazar gunu doktorum normal kontrol icin cagirdi öglen gittim muayene oldum ve nstye girdim nstde bebegin hareketi yok dendi yemek yedim tatli yedim tekrar gittim yine yok dendi serum takildi bu arada ben hissediyorum ama nstde cikmiyor hareketleri daha sonra doktorum yatis yapip direk dogumu baslaticaz cunku bebegin kalbi sorun gosteriyo bize dendi eve gidip hazirlik yapip hastaneye gittim yatisim yapildi aksam 7 bucukta gelip alttan fitil verildi bi sure cok az sanci oldu ama asiri degil sonrasinda saat 10 gibi gelip suyumu patlatti ve fitili cikartti benim kendi sancilarim gelmeye basladi suyumu patlatti ve aciklik direk 4 cm oldu 0 ile girmistim ben neyse sabaha kadar 5 dkda bir az az agrilarim girdi sabah 10 gibi artik olmayacak dedim umidi kesip ozele gitmek istedigimi soyledim ee gonderirler mi 4 cm aciklik ve suyun patlamasiyla riskli dendi gitmedim suni sanci vermeye basladilar serumla tabi devlet hastanesi olmasina ragmen normalde asla aileden birini vs dogumhaneye almiyolar ben doktorlarin hepsini taniyodum surekli annem yanimdaydi sabah saat 10da annem cikti 11 de suni sanciyi arttirdilar ve o saatten sonra her 3 dkda bir surekli sanci girdi 12 bucuk gibi tekrar bakildi acikliga 6 cm dendi sancidan arrik kendiliginden ikiniyodum doktor geldi bebegin kafasinin sistigini sadece nefes alip vererek karsila sancilarini dedi o sekilde devam ettim aradan yarim saat gecti tekrar geldi alttan muayene icin elini soktugu anda bebegin kafasi elimde diyor bi yandan dogum basladi diye bagiriyo tabi o bebegi tutarken bana ikinma geldikce ikiniyorum cunku artik son an ve baya kotuydum hemen apar topar dogumum oldu kesi atilmadi distan ve atilmadigi icinde icten distan cok yirtilmam oldu yarim saat dikis atildi dogum 1 19 da oldu bugun eve geldim ve sebep ne asla bilmiyorum surekli sancim var dogum sancisi gibi sanirim yarin tekrar hastaneye gidicem. Gelgelelim tek tavsiyem nefed egitimi ALIIIIIN.