Kedisever Ben hamıle oldugumu bılmeden adetım gelsın dıe tarlusal ıctım maydonoz kurleri yaptım neler neler cok sukur bırsey olmadı meger 2 aylık hamıleymısım 😂 resmen dusmesı ıcın herseyı yapmısım mucızem hayata tutunmuş
Ozgearpacii Kedisever oh çok şükür iyi ise bende sizin adınıza çok sevinirim 💓 hamile misiniz kavuştunux mu acaba 🤰🏻🤱🏻
tugbao Ozgearpacii tomografi+korona ilaci+zaturre ilaci+agri kesici+oksuruk surubu. gunde sayisiz bitki cayi. haftadan selamlar 😊
Ozgearpacii tugbao doktorum eğer zarar gelseydi gelişmezdi dedi size de mi öyle dediler Tuğba hanım çok sevindim bu arada iyi olduğunuza 💐
Ozgearpacii Zeyzey2909 merhaba randevunuza gidebildiniz mi ne dedi doktorunuz hayırlı haberler aldınız inşallah 💕
Gizgizgiz Valla bende mide koruyucu içiodum bide üstüne sacımı açtırdım bilmiyorum artık inşallah bişi olmamıstır 19 haftalk olduk
bsr1 Augmentin antibiyotik içmiştim bende hamile olduğumu bilmeden doktorum daha yeni oluştuğu için bebek sorun olmaz demişti
Ozgearpacii PamirMira merhaba 1 kasım da detaylı ult. Randevum var demiştiniz nasıl geçti gğzel haberler aldınız inşallah 💕 gebelikten habersiz ilaç kullanmıştınız benim gibi onunla ilgili bişey söyledi mi dr merak ettim 🤗
PamirMira Ozgearpacii evet canım gittim çok şükür herşey normal. Tabi ultrason verileri herşeyi net saptayamıyor ama bakılan rutin şeylerde bi sıkıntı yoktu çok şükür umarım doğduğu zamanda sağlıklı bir bebeğimiz olur 😇☺️
Ozgearpacii PamirMira çok sevindim 🥰 allah sağlıkla kavuşup sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 💐 dualarınızda beni de eksik eymeyin 🤗