GizMeh seni çok iyi anlıyorum neyi neden yaptığımı o yüzden asla seni yargılamadım canım benim 🌸 kabin boyu da anlarım mantıklıda benim dediğim büyük boylardandı şok geçirmiştim görünce bebek arabasını falan koyucak heralde içine demiştim 😄 evin için aldığın hiç birşeye bişey diyemem canım istersen 5 tane istersen 10 tane alırsın hergün kullanıcak olan sensin çünkü 1 gece kalınacak hastane için çok gereksiz bu fazlalık adetler çarşaf yerine kullanılıyormuş bak istersen çarşaf yerine 10 tane müslin alırsın buda okey bence sadece o gösteriş budalası insanların abartılı çantalarına gerek yok sanada yazık orda onlarla uğraşcaksın kullanmasan bile eve gelip yıkayıp kurutucak ütülüceksin kaldırcaksın bebekle mi ilgileniceksin onlarla mı ilk günlerin birde kendine eziyet etme gerçekten ihtiyacın olacak şeyleri düşün onları al yanına benimde ilk gebeliğim daha çok yeni hemde Allah nasip eder de bu günleri görürsek bizde bende asla ihtiyaç duymicam birşeyi koymicam hastane çantasına çünkü gerek yok. İnşallah bebeğini sağlıklı sıhhatli bir şekilde kolay ve güzel bir doğumla kucağına alırsın isimli tulumunu giydirirsin onu çok beğendim bu arada 😍🙏🏼🌸