rabiaozsoyy 37 haftaligim artik icemiyorum midem almiyor ama hep duzenli kullandim sizler nasil yapiyorsunuz ? Balik yagi hapini her gun iciyor musunuz yoksa gun asiri flaan mi?
Denizmila21 rabiaozsoyy Balık tükettiğim günler kullanmıyorum . Doktorum haftada 2 kez balık tüketiyorsan o hafta 2 tane içsen yeter dedi
Cugulibinnazzz rabiaozsoyy balık yağı hapını hangi marka kullaniyorsunuz acaba? doktorunuz mu önerdi? Ben folicasit kullandim suan 19 haftaligım simdi de multivitamin yazdi onu kullandim bugün balik yagi kullanılmalı eger oylese kullanmaya baslim bende
Annevecanliblog rabiaozsoyy canım ben ilk hamileliğimde her gün içtim şu an da içiyorum. Mideni rhaatsız etmiceği zaman iç ya yatmadan önce ya da yemeklerden önce. Tok karnıma içince benim de tadı ağzıma geliyo.
Esmaaaa_ Ben aldım lakin bünyem ilaca alışık değil içtiğimde hemen mide bulantısı 🤢 sanki bütün bi balığı yemiş gibiyim 🥴🥴🥴 o yüzden kullanmıyorum ilaç
Ceydaysn rabiaozsoyy merhabalar ben 33 haftalığım doktor kesmemi söyledi artık , bebişin kilosu da normal aslında çok değil ama
nunuu01 rabiaozsoyy ben 37 haftalığım her gün içtim balık yemediğim için, ama asla ne koku ne tat var bildiğiniz hap yani neden içemediğinizi anlamadım ?
Asicim rabiaozsoyy hergün olmasada birgün arayla içebilirsin ben öyle yapıyorum doktor da öyle yapabileceğimi söyledi, zaten senin de doğuma az kalmış hergün içmesende bi zararı olmaz diye düşünüyorum 🌺
Elifingoo Evet kullanıyorum balık tukettigin zaman kullanma dedi doktor ama de kaç kere balık yedin 1 kere😔