su_kyozyldz Merhabalar bende Antalya ya yeni taşındım sayılır ve ilk hamileliğim. Özelde bir doktor arayışındayım
ozge07070 su_kyozyldz merhaba ben dediğim gibi Vitale hastanesinde Mehmet Taner kılıçtan memnunum Güler yüzlü ve sorduğum her soruyu cevaplıyor 😊
su_kyozyldz ozge07070 teşekkür ederim 🌸 ben sizin yorumunuzu görmüştüm ama Vitale hastanesine baktım bana uzak kalıyor. Laradayım medical park veya buraya yakın özelde duyduğunuz ilgili iyi bir doktor var mıdır acaba ?
Anestezi07 Azra777 Medstar Topçular hastanesi Dr mustafa sağlam herşeyle en ince ayrıntısına kdr ilgileniyor ne zaman kafamıza bişey takılsa gönül rahatlığıyla arayabiliyoruz
Azra777 Teşekkürler inşallah sıkıntısız bir gebelik geçirir sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi ❤️🤱🏻☺️
Busraes eedagunay bende Koray dumana gidiyorum 11haftalığım şuan sizce nasıl ? Herkes çok rahat diyor sezeryanı nasıl bilginiz varmı
eedagunay Busraes valla memnunuz biz kasmıyor doğruları da söylüyor ben normal doğum düşünüyorum her şey yolunda şuan ayda bir kontrole gidiyoruz iyiyiz
gldn065807 Busraes şimdi Koray beyden geldim gayet güzel anlatıyor herseyi ben memnun kaldim açıkçası gidersem vitali ye Koray beye giderim
Ayse0707 Busraes ilk bebegimi normal dunyaya getirdim koray hoca sayesinde.Cok iyi bir doktor ama sezaryen konusunu bilmiyorum yasamadigim icin
Ayse0707 Azra777 vitale koray duman bizim doktorumuz.Ilk bebegimde onun ellerinde dogdu simdi 2.hamileligimde de ona gidiyorum.Harika bir doktor kesinlikle