svserzrm asel51 anladım. Rabbim kolaylaştırsın inşallah bir de sormak istediğim Gürcan hoca sadece riskli gebeleri mi takip ediyor her hastaya bakıyor mu. Öyle birşey duydum her hastaya bakmayacak diye
svserzrm asel51 yok benim zaten riskli gebelik ama yine de neye göre bakılıyor tam bilmiyirum belki biliyosunzdr diye sormak istedim
asel51 svserzrm ikiz üçüz gebeliklere bakıyormuş sadece diye söyleniyor tam nedeni ne bende bilmiyorum
Fatmabytr Merhaba ben 9+2 deyim ilk ogrendigimden beri Kasım turana gidiyorum çok ilgili çok memnunum doğumu onda düşünüyorum inşallah
MelekAlyaM Aryaarya33 muayne 250 tl dogum içinde akdamarda olursa 5500 tl lokman hekımde 6500 tl ama yılbasında zamlancak sanırım
anti_mateist65 asel51 bölgede acayip yoğunluk vardı o yüzden olabilir aceleci olması. Ama içinize sinmesi güzel. Önemli olan da o. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah miniğinizi🙏
Hiraumut asel51 Gürcan bey yenu lokman hekime gitmiş önce bölge hastanesindeydi sanırım. Doğum ücreti ne kadar?
asel51 Hiraumut evet hayat hastanesine de şuan dogum ücreti 3200 dediler sorduk ama ocakta zam gelecekmiş