Smilend Normalde acı bende alerji yapar ve acı aşeriyorum😳 sizde de var mı böyle gariplik😂 gerçi bugün acı yarın tatlı sonra tuzlu herşeyi istiyor canım 10+5 deyim ve iştahım çok açık bu durum çok erken değil mi 🥺🥺😂
mmerveender Smilend off benim canım da kısır ekşili lahana sarması istiyor tatlı pek umrumda olmuyor🦦🦥
Puding Smilend bu saatte 3 tane çok büyük boy gözleme gömdüm canın çekmesin de 17 haftalık oldum bende 🤣 ye gitsin ne olacak 😅
Samiye Smilend bende öyleyim hiç doymuyorum sabah kahvaltisind bile acı yiyorum 😅 15 haftaligimmm hala aynı değişen bisey yok oğlum olucak. Deli gibi turşu yiyorum bide turşu un t sini duyunca ağzımın suyu akiyo 🤣
Smilend mmerveender herşeyi istiyorum ben 😅😅 zaten şimdiden kilo aldım . Hafif bulantılarım var öyle çok olmadı ve bu hafta iştahım tavan😊😊 sizin cinsiyet belli mi ? 🥰
Smilend Puding söylemesende çekiyordu zaten 😅😅 maşallah size afiyet olsun can olsun 🐣 cinsiyeti ne bebişin 😇
Smilend Samiye valla kalktım acılı sürdüm ekmeğe yedim bilir misiniz bilmiyorum o kadar güzel oldu ki 😋😋😋
Samiye Smilend acılı nedir acuka gibi bisey mi ? :)))bende öyleyim sonra yolda izde bir sikisiyorum karin ağrısıyla anammmmm :))
Smilend FatmaNur_ hayırlısı olsun sağlıklı olsun 🐣🐣 bana hep kız dedi herkes aslında ben de erkek hissediyorum bakalım ne olacak şuan 11+0 dayız ❤️
Momyyy16 Smilend canim ben 3,5 aylik hamileyim ve iştahım oldukca açık 😂😂 bak senin oglun olcak demedi deme genelde erkek bebeklerde aclik hissi cok oluyor kendinden biloyorum
Smilend Momyyy16 bize o kadar çok kız dendi ki eşim artık pembe bornoz falan bakıyo 😅😅 o kadar alıştık 😂 erkek gelirse küçük bi şok oluruz ama çook seviniriz tabi ki 🐣 minikler sağlıklı olsunlar tek dileğim bu 🥰 haftaya randevum var 11+6 oluyo neredeyse 12 belki yorum yapar dr 😊
Momyyy16 Momyyy16 ayy tatli yiyiordum tuzlu tuzlu yiyiordum aci ayy valahi zaten kimse yanimda birsey diyemiordu surekli aseriyordum ❤️❤️😂😂