Tugbamete BEB_133 aynen ben kuzenime verdim çıkınca bunu bana tak unutma dedim ben leylayken takmış odada haberim bile yok 😂
BEB_133 Tugbamete bende abla dedim bugün bak cikarcam ama bebenin hevesine kapılıp unutttma hemen şöyle takım diye
Sarikan93 BEB_133 internetten araştırın kaç günde kapanır diye 4 5 günlük bir süresi varsa bende kapanmadan geri takabilirsiniz
hilalsahin35 BEB_133 vücudunuzun neresinde ise metal eşya sizi yakar elektrik çarpması gibi çarpar ameliyattan sonra takarsiniz gene
Rojin1993 BEB_133 farketmiyor belden ve ya tam uyuşma hepsini çıkarttırıyorlar benim burnumda hızma vardı çıkart dediler kesinlikle kabul etmiyorlar
hilalsahin35 BEB_133 ameliyattan sonra takabilirsiniz zaten en fazla 1.5 saat sürüyor sezeryan ameliyatı 1.5 saat içinde de kapanmaz sanırım bende piercing olmadığından bilemiyorum ama ameliyat sonrası hemen takabiliyorsunuz
Pinar2253 BEB_133 merhalar 10 gün önce doğum yapmış hızması olan bir anneyim doğuma girerken hepsini hatta tokayı bile çıkarttılar bende spinal oldum farketmiyor zaten odaya geçince hemen taktım 😁
Ilkmeyvem BEB_133 plastik olanlardan alın doğum zamanı takarsınız 1 haftada iyileşme olur ama kapanma olayı olursa açarken canınız yanar benim de dudağımda her yerimde var kevgir gibiyim gerçi benimkiler 10-15 senelik
Ilkmeyvem Melike3535 10-15 yıldır bir çok yerimde piercing var ne yazık ki dudakta kapanıyor ağız içi tarafından evet tekrar açılıyor ama biraz can acıyor tabi yeni olduğunda daha hızlı kapanma oluyor tabi 1-2 saat içinde kapanmaz
Zehra9616 BEB_133 metalleri cikarmanizin sebebi aksi bir durumda elektro sok verilmesi durumunda vucudunuzun yanmamasini saglamak aslinda ama sorun isterseniz