Eda-5807 Doğum belırtısı neler acaba su kanama ve sancıdan başka soylersenız çok sevınırım bu arada 39+5 haftalığım
Alev16 Eda-5807 sizinle aynıyız yarın kontrolüm var dogum belirtim de hiç yok 🥺🥴 arada gelip giden bel agrısı ve bacak arası kemik agrım cok fazla 🥺
Merve-27 Eda-5807 bende 39 haftalığım ama yalancı sancı alt tarafıma bıçak saplanıyormuş gibi ağrıdan başka belirtim yok hayırlısıyla gelsinler 😫😫
Eda-5807 Nurhayat55 ay gerçekten bendede yok suan sadece sırt agrım ve tualetımı yaparken yanma ve agrı var yapmakta zorlanıyorum bılmıyorum Doğum belırtısımı bılmedıgım ıcın sormak ıstedım 😌😌
Nurhayat55 Eda-5807 Bebiş kac kilo dedi canmm .. bnmki 3700 olmuss cok kilolu olursa bu haftdan sonra sezryn dyebilirmiş doktr..
Eda-5807 Nurhayat55 benımkı 3250 dedı doktor geçen hafta bu hafta Perşembe gıdıcem benımkı normal Doğum
Eda-5807 Alev16 ay sorma suan acayıp Sekılde bel agrısı cekıyorum ve karnıma vuruyor agrı duşa gırdım çıktım hala agrı devam edıyor bebekde oldukça hareketlendı acaba Doğurcakmıyım
Merve-27 Eda-5807 senin sancı olabilir benimki yalancı olduğunu düşünüyorum eğer ağrım artmaya devam ederse gitmelisin bence
Eda-5807 Merve-27 yok gıtmedım ama sırt agrım devam edıyor hala gecede sureklı uyandım durdum bacaklarımıda kramp gırıyor zaten yarın doktor kontrolüm var bakalım ne dıycekleer merak edıyorum
Merve-27 Eda-5807 bende gece hiç uyuyamadım çok baskım vardı duramadım şimdi azaldı yarın benimde kontrolüm var bakalım hayırlı haberler inşAllah 🙏🏻
Merve-27 Eda-5807 Eda-5807 bebek kanala yerleştiği zaman da bu ağrılar olurmuş doğuma hazırlık diyorlar senin de öyle olabilir o zaman